Succesvol bouwen

aan klantloyaliteit start hier

Succesvol bouwen

aan klantloyaliteit start hier

De grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van loyalty marketing.

Mi CASA es su CASA

Om loyale klanten te bedanken heeft interieurwinkelketen CASA een eigen spaarprogramma opgericht. Als ‘CASA Friend’ spaar je sinds kort voor korting en voordelen!

Spaarprogramma voor de thuisknutselaar

Loyaliteitsprogramma’s zijn niet alleen voor grote organisaties met veel bereik en budgetten. Ook relatief kleine organisaties kunnen baat hebben bij een loyaliteitsprogramma.

Drank voor dank bij de Malts Club

Whisky fans opgelet! Sinds oktober 2022 is de online whisky speciaalzaak Malts.com actief in Nederland en België. Samen met een flink assortiment aan exclusieve Schotse whisky’s betekent dit ook dat hun eigen loyaliteitsprogramma, de Malts Club, nu in ons land beschikbaar is. Hiermee kunnen liefhebbers van whisky punten sparen voor korting op aankopen en exclusieve […]

Join de #GisouHive

De luxe haarverzorgingsketen Gisou heeft al enige tijd geleden een loyaliteitsprogramma ontwikkelt voor haar klanten: de ‘Gisou Collectors Club’. Met dit programma wil Gisou haar klanten belonen voor hun loyaliteit en deel uit laten maken van een club: de #GisouHive. Wanneer je deel uitmaakt van deze club brengt dat natuurlijk ook veel voordelen met zich […]

Voordeel op je hypotheek van Rocket Mortgage

Rocket Companies is in begin november begonnen met de eerste fase van een nieuw loyaliteitsprogramma, genaamd ‘Rocket Rewards’. Via dit programma kunnen klanten punten sparen en deze inzetten bij verschillende financiële transacties. In de eerste fase kunnen huizenkopers punten inzetten voor het besparen op hypotheekkosten zoals notaris- en taxatiekosten.

Jouw outfit én voordeel on fleek

De streetwearketen Snipes heeft recent een nieuw loyaliteitsprogramma op de markt gezet: ‘Snipes Clique’. Zoals de naam al verklapt wil het bedrijf haar klanten deel laten voelen van een speciale groep, oftewel een eigen ‘kliek’. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee!

Scotch & Soda lanceert loyaliteitsprogramma Club Soda 3.0

Het modemerk Scotch & Soda heeft een lancering aangekondigd van een nieuw loyaliteitsprogramma: Club Soda 3.0. Het loyaliteitsprogramma krijgt de vorm van een online community waar klanten lid van kunnen woorden door een ‘Founder’s Pass’ te claimen in de vorm van een NFT. 

Meld je aan voor de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Meld je aan voor de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Ontvang de meest actuele Loyalty Marketing trends, cases, inzichten, wetenschappelijke artikelen, uitnodigingen voor events, boekreviews, opinies en nog veel meer elke maand automatisch in je mailbox.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens. 

Bedankt voor je inschrijving op
de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Bedankt voor je inschrijving op
de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Wij zouden je graag wat beter leren kennen. Daarom vragen wij je om aanvullende gegevens in te vullen. Zo kunnen wij berichten personaliseren, relevante content sturen en je gericht uitnodigen voor inspirerende loyalty events