Scotch & Soda lanceert loyaliteitsprogramma Cluba Soda 3.0

Het modemerk Scotch & Soda heeft een lancering aangekondigd van een nieuw loyaliteitsprogramma: Club Soda 3.0. Het loyaliteitsprogramma krijgt de vorm van een online community waar klanten lid van kunnen woorden door een ‘Founder’s Pass’ te claimen in de vorm van een NFT. 

Say Yes to David’s Bridal Dress

De meeste mensen gaan maar een enkele keer in hun leven trouwen en kopen ook maar een enkele keer een bruidsjurk. Ondanks dat David’s Bridal veel eenmalige klanten heeft, zijn ze in december 2020 gestart met hun loyaliteitsprogramma ‘Diamond Loyalty Program’.

Op schattenjacht met de Treasure Truck van Amazon

Soms kom je programma’s tegen die net even anders zijn. De Treasure Truck van Amazon is daar zeker een van. Deze rondrijdende hysterische Truck maakt het mogelijk om voor een extreem lage prijs een exclusief product van Amazon te kopen. De klant heeft slecht een paar uur de tijd om te beslissen. Het is een […]

Op avontuur met de Xplr Pass

In februari 2022 introduceerde The North Face hun nieuwe gratis voordeelpas: Explore Pass (Xplr Pass). Klanten van The North Face kunnen met de Xplr Pass profiteren van allerlei kortingen en voordelen. Door klanten meer voordelen en kortingen te bieden via de Xplr Pass wil The North Face de engagement met haar klanten nog meer verhogen […]

Sportief gedrag beloond

Sportwinkelketen Decathlon heeft een nieuw spaarprogramma gelanceerd. Het programma heeft het doel om sportief gedrag te stimuleren. Zo ontvangen deelnemers niet alleen punten met een aankoop bij Decathlon, maar ontvangen zij ook punten bij deelname sportieve challenges. 

Tesla biedt klanten het ‘Ownership Loyalty Program’ aan

De Amerikaanse autoproducent Tesla heeft tijdelijk het ‘Ownership Loyalty Program’ gelanceerd op de Chinese markt. Het loyaliteitsprogramma is op dit moment nog tijdelijk en loopt van 8 augustus 2022 tot en met 30 september 2022. Als Tesla eigenaar ontvang je verschillende voordelen als je jouw huidige Tesla model upgradet naar een nieuw model. Tesla wil […]

Een gezonde huid met korting bij Club Leenarts

Drs Leenarts geeft graag een extraatje aan vaste klanten, die zij overigens liever ‘fans’ noemen. Daarom heeft Drs Leenarts op 1 september haar nieuwe spaarprogramma genaamd ‘Club Leenarts’ gelanceerd. Dit eenvoudige spaarprogramma geeft hun fans net dat extraatje. Vanaf nu kun die met iedere aankoop sparen voor korting op favoriete huidverzorging.

Goed de dag beginnen met de Mymuesli Club

Op 1 augustus 2022 heeft Mymuesli de Mymuesli Club gelanceerd. Klanten van Mymuesli kunnen nu punten sparen in ruil voor korting. Op deze manier probeert Mymuesli de engagement met haar klanten nog meer te verhogen.

Krijg meer met Zalando Plus

Schreeuw jij van geluk wanneer je Zalando-pakketje wordt bezorgd? Dan heeft de webshop misschien wel wat interessants voor je in petto. Hun recent gelanceerde loyaliteitsprogramma: Zalando Plus.

Memberries sparen bij Marc O’Polo

Kledingmerk Marc O’Polo biedt het loyaliteitsprogramma Marc O’Polo MEMBERS. Klanten die zich aanmelden voor dit programma sparen middels Memberries voor vouchers en krijgen na aanmelding een uitgebreid welkomstpakket thuisgestuurd.