fbpx
Loyalty Program

CASE: Apollo Rewards

We appreciate your loyalty

Loyalty ProgramCase 27 juni 2016
Apollo Rewards
Naam Apollo Rewards
Organisatie Apollo Hotels & Resorts
Sector Leisure
Land Nederland
Sinds 2015
Type programma Voordeel en spaarprogramma
Benefits Sparen voor geschenken en bijzondere ervaringen
Dragers Website en nieuwsbrief
Thematiek Zakelijk en leisure
Status Actief

Apollo Hotels & Resorts

Apollo Hotels & Resorts is een keten van kwaliteitshotels en resorts. Iedere vestiging is volkomen uniek, met een eigen karakter, invulling en sfeer. Absoluut een bron van inspiratie voor een gastvrij verblijf. In de oudheid was Apollo de god van de opgewekte levensvreugde. Zijn animerende karakter ligt ten grondslag aan ons kwaliteitsconcept. De Apollo-tempel, gelegen op het Griekse eiland Naxos, was een inspiratiebron bij het ontwerp van het beeldmerk.

Apollo Rewards is het online boek- en spaarprogramma van Apollo Hotels & Resorts waar bezoekers kunnen boeken met voordeel en daarmee sparen voor trendy geschenken of bijzondere ervaringen. Er zijn verschillende gratis lidmaatschappen waarbij de boeker het lidmaatschap krijgt dat het beste bij hem of haar past.  Elk lidmaatschap is ingericht op de wensen en behoeften van de Apollo Rewards leden.

Deelname

Deelname aan het loyaliteitsprogramma staat open voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Intermediairs of derden zijn uitgesloten voor deelname aan het programma. De deelnemer kan op de website van Apollo Rewards zijn of haar account aanmaken. Hiervoor moet iedere deelnemer zijn/haar NAW gegevens ter beschikking stellen. De deelnemer garandeert dat de door hem verstrekte gegevens correct, up-to-date en volledig zijn.

Apollo Rewards kent drie soorten lidmaatschappen waarbij de boeker het lidmaatschap krijgt dat het beste past, dit is ingericht op de wensen en behoeften van de Apollo Rewards leden.

Apollo Ambassador: Een bedrijf maakt gebruik van hotelkamers en/of vergaderzalen bij Apollo Hotels & Resorts. Deze boekingen geeft het desbetreffende bedrijf direct bij het hotel door en maakt de boekingen niet direct online. Met dit lidmaatschap krijgt de bezoeker korting op vergaderarrangementen en zaalhuur, en spaart voor punten.

Apollo Insider: Een bedrijf heeft een vaste prijsafspraak of contract met Apollo Hotels & Resorts. Met de bedrijfsgebonden boekingscode boeken zij online tegen het afgesproken tarief en sparen zij punten.

Apollo Traveller: Een bedrijf maakt gebruik van hotelkamers en/of vergaderzalen van hotels in Nederland, maar niet frequent genoeg om altijd het beste voordeel te ontvangen. Met Apollo Rewards hebben zij niet de administratieve drukte maar wel altijd voordeel. Deze bezoeker boekt direct via de website van Apollo Rewards en krijgt een standaard korting waarmee zij sparen voor punten

Punten sparen

Voor elke overnachting, vergadering of evenement dat wordt geboekt in een van de Apollo Hotels & Resorts krijgt de bezoeker punten. Bij iedere besteding van €100 krijgen zij één Apollo Rewards punt. Het actuele puntensaldo kan men zelf bijhouden op de persoonlijke pagina.

De geboekte en betaalde bijeenkomst (-en) en kamerovernachting (-en) dient de deelnemer zelf bij te houden op de website van Apollo Rewards. De punten zijn 1 jaar geldig na goedkeuring door Apollo Hotels & Resorts en vervallen automatisch na deze periode. Er wordt per besteding van € 100,- één punt toegekend, de punten worden dus niet naar boven afgerond. De spaarpunten zijn niet geldig in combinatie met andere acties en lopende contracten. Bezoekers ontvangen geen punten over bedragen die zijn besteed aan diensten of producten, welke zijn uitbesteed aan een externe organisatie of leverancier.

Cadeaus verzilveren

Het verzilveren van de gespaarde Apollo Rewards punten kan via de Apollo Rewards webshop. Van giftsets tot een luxe Apollo Bed, en van cadeaukaarten tot overnachtingen. De webshop is erg gevarieerd en biedt daarom voor ieder wat wils. Mochten de punten niet voor eigen gebruik worden gespaard, biedt Apollo de mogelijkheid om deze punten te schenken aan een goede doel. Een deelnemer betaalt het door hem/haar bestelde product door automatische verrekening van het saldo tegoed op zijn/haar account.

 

Case Facts

  • Bezoekers ontvangen een passende  lidmaatschap.
  • Het lid ontvangt één Apollo Rewards punt bij besteding per €100.
  • De punten kunnen verzilverd worden in de Apollo Rewards webshop voor o.a. cadeaukaarten en overnachtingen.
  • Het loyaliteitsprogramma is persoonsgebonden en (het tegoed) kan niet worden overgedragen aan anderen.

 

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: