fbpx
Loyalty Program

CASE: ApoWeb, leren loont

Lees meer over het ApoWeb programma waarbij medewerkers van apotheken online cursussen volgen en sparen voor cadeaus.

Loyalty ProgramCase 30 november 2009
ApoWeb, leren loont
Naam ApoWeb
Organisatie Xciting
Sector Employee
Land Nederland
Sinds Onbekend
Type programma Spaarprogramma
Benefits Sparen voor cadeaus
Dragers Website
Thematiek E-learning stimuleren
Status Actief

Xciting

ApoWeb is een initiatief van XCiting en speciaal voor medewerkers in het apothekerskanaal. De doelstelling is om álle apotheekmedewerkers te voorzien van relevantie branche-, merk- maar vooral productkennis. Kennis en het geven van goed advies zijn immers bepalend voor goede verkoop.

Deelname & sparen 

Apothekers volgen online een cursus. Na het volgen van de cursus ApoWeb, leren loont die circa 10 tot 15 minuten duurt, doen medewerkers een zelf toets. Wanneer ze slagen voor deze zelf toets ontvangen ze Sterren, in de meeste gevallen 2 of 4 sterren. Met deze sterren kunnen ze sparen voor cadeaus. De cursussen die gevolgd kunnen worden, gaan zowel over ziekteverschijnselen als over producten. Bij de cursussen over producten bestaat een samenwerking met de fabrikanten van deze producten. E-learning beloont het leren van medewerkers.

Verzilveren ApoWeb, leren loont

Gespaarde Sterren kunnen verzilverd worden in de ApoWeb, leren loont webshop, waar allerlei soorten producten aangeschaft kunnen worden, zoals keukengerei, cadeaukaarten en multimediaproducten. Verder kunnen sterren gedoneerd worden aan diverse goede doelen. Een ster heeft een inwissel waarde van €0,25.

Communicatie

Het is ook mogelijk om je collega’s op de hoogte te brengen van de voordelen van cursussen volgen via ApoWeb. Registratie voor het programma is verplicht, zodat bijgehouden kan worden wat iemand heeft geleerd en hoeveel ze gespaard hebben.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: