fbpx
Loyalty Program

CASE: Mijn Club Hudson’s Bay

Loyaliteitsprogramma van Hudson's Bay

Loyalty ProgramCase 21 mei 2019
Mijn Club Hudson’s Bay
Naam Mijn Club Hudson's Bay
Organisatie Hudson's Bay
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2018
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordeel
Dragers Website
Thematiek Fashion
Status Actief

Hudson's Bay

Hudson’s Bay werd op 2 mei 1670 opgericht en is daarmee het oudste bedrijf van Canada. Aan het eind van de 18e eeuw breidde Hudson’s Bay uit en ging het ook meubels verkopen. Door de lancering van een website, werd er begin 2000 een start gemaakt met online winkelen. De eerste Nederlandse winkel van Hudson Bay is op 5 september 2017 geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er in Nederland totaal 13 vestigingen.

Aanmelden

Registreren voor het loyaliteitsprogramma van Hudson’s Bay gaat via de website of via de app. Na de (gratis) registratie kom je op je persoonlijke pagina terecht. Hier vind je je gespaarde punten terug en je nieuwste rewards. Je kunt gelijk beginnen met sparen. Naast het sparen van punten ontvang je maandelijks een e-mail met exclusieve aanbiedingen, geselecteerd op jouw persoonlijke voorkeuren, en kan je gebruik maken van tailoring service.

Hudson’s Bay App

Naast de website kan je ook de Hudson’s Bay app downloaden. In de app staat een handig overzicht van je punten, je rewards en je vouchers. Daarnaast kun je ook chatten met jouw favoriete sales specialist. De sales specialist houdt je op de hoogte van je favoriete collecties, ontdekt nieuwe stijlen, laat weten wanneer nieuwe collecties binnen zijn en informeert je over opkomende evenementen. Daarnaast vind je hier ook je ‘klantenkaart’ die je kunt laten scannen in de fysieke winkel.

 

Hudson’s Bay Creditcard

Leden kunnen ook een creditcard van Hudson’s Bay aanvragen. Met de creditcard spaar je in Hudson’s Bay dubbele punten. Als je aankopen doet buiten Hudson’s Bay dan ontvang je één punt per € 5,-. De creditcard is wereldwijd te gebruiken in winkels en webshops. Daarnaast kan je in je account makkelijk inzicht krijgen van je gegevens en je uitgaven.

Voordelen

Punten sparen

Het sparen van punten gaat eigenlijk heel simpel. Bij besteding van één euro ontvang je een punt. Hudson’s Bay heeft ook tijdelijke acties, waar je bij aankoop van een product dubbele punten kunt sparen.

Altijd korting

Als club member krijg je altijd 10% korting op geselecteerde make-up, geurtjes en huidverzorging. Daarnaast krijg je al je bestellingen altijd gratis thuisbezorgd.

Leuke extra’s

Naast de kortingen ontvang je van Hudson’s Bay ook leuke berichten als er een evenement is, op je verjaardag of als de Sale is gestart!

Rewards

Naast het sparen voor korting kun je ook sparen voor andere leuke beloningen. Zo kun je sparen voor korting op een verrassingsreis in Europa, of spaar je voor korting op een musical en wissel je punten in voor gratis interessante evenementen. Voor ieder wat wils! 

 

 

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: