fbpx
Loyalty Program

CASE: Club Intertoys

Een programma voor jong én oud!

Loyalty ProgramCase 29 januari 2019
Club Intertoys
Naam Club Intertoys
Organisatie Intertoys
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2018
Type programma voordeelprogramma
Benefits Privileges
Dragers Website, app
Thematiek Speelgoed
Status Actief

Intertoys

Intertoys is een Nederlandse winkelketen en heeft een breed assortiment aan speelgoedartikelen. Daarnaast  hebben ze een uitgebreide collectie games en spellen. Intertoys is opgericht in 1976 en groeide langzamerhand uit tot een speelgoedwinkelketen. In 2016 gingen ook de ToysXL en Bart Smit verder onder de naam Intertoys. De Intertoys heeft totaal 500 winkels, waarvan 450 in Nederland,  29 in Duitsland en 11 in België.

Intertoys heeft een nieuw loyaliteitsprogramma gestart: Club Intertoys. Met dit programma wordt het nog leuker om speelgoed voor je kind te kopen. Het idee achter dit loyaliteitsprogramma is dat je als ouder  inschrijft.  Na registratie krijg je onder andere gepersonaliseerde aanbiedingen te zien waar je kinderen graag mee spelen. Je kunt je aanmelden via drie verschillende manieren:

  • de website van Intertoys.
  • Intertoys Club App.
  • in de Intertoys winkels.

Na het registreren krijg je een welkomstmail en ontvang je gelijk 10% korting op je eerstvolgende aankoop. (m.u.v. games, hardware, boeken en tegoedkaarten.)

Jouw voordelen

Feestje!

Wanneer je registreert voor Intertoys Club moet je de geboortedatum van je kind doorgeven. Je kind ontvangt een leuke verrassing wanneer hij/zij jarig is. Als je kind bijna jarig is, kunnen ze een kadobox vullen bij de Intertoys. Familie en vrienden kunnen dan makkelijk een cadeau kiezen waar je kind erg blij mee is!

Prijzen winnen

Doe mee met speciale prijsvragen voor Club Intertoys leden en win leuke prijzen. Zo was er tijdens kerst een leuke verrassing voor de kinderen, namelijk een speciale Kinderkerstpakket actie. Na aanmelden kon je kans maken op een kerstpakket met speelgoed.

Club Intertoys aanbiedingen

Je kunt ervoor kiezen om je gelijk in te schrijven voor de nieuwsbrief. Als je hiervoor kiest krijg je als lid van Club intertoys gepersonaliseerde aanbiedingen via de mail.

En nog meer…

Dit jaar wil Club Intertoys, samen met hun partners,  ook uitjes gaan aanbieden. Dit omdat Intertoys weet hoe belangrijk uitstapjes met het gezin zijn. Hoe leuk is dat!

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: