fbpx
Loyalty Program

CASE: Fashion Friend

Lees hier meer over de Piet Zoomers CustomerCard waarmee deelnemers kunnen sparen voor voordeel op toekomstige aankopen.

Loyalty ProgramCase 31 december 2014
Fashion Friend
Naam Fashion Friend
Organisatie Piet Zoomers
Sector Retail
Land Nederland
Sinds 2005
Type programma Affiniteitsprogramma
Benefits Voordelen & Kortingen
Dragers Klantenkaart
Thematiek Klanten extra's bieden
Status Actief

Piet Zoomers

Piet Zoomers is de naam van een keten van modewinkels in het oosten van Nederland en tevens de naam van de oprichter van de winkelketen. Het aanbod bestaat uit luxere kledingmerken als Gant, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren en Hugo Boss.

Piet Zoomers is een fashion retailer voornamelijk in het oosten van het land. Klanten die regelmatig bij Piet Zoomers winkelen, kunnen voor € 10,- Piet Zoomers Fashion Friend worden. Ze ontvangen dan de CustomerCard, waarmee ze sparen voor korting en exclusieve voordelen ontvangen.

Sparen en verzilveren
Fashion Friends sparen bij iedere aankoop automatisch voor voordeel op volgende aankopen. Dit geldt zowel voor aankopen in de fysieke winkels als in de online shop. De bonuspunten kunnen worden ingeleverd tegen een voordeel op de volgende aankoop, maar kunnen ook ingeleverd worden in de Fashion & Fun shop. Hier stelt Piet Zoomers jaarlijks een assortiment uitjes samen. Deze uitjes zijn te kopen met de bonuspunten.

Voordelen
Daarnaast krijgen Fashion Friends nog meer voordelen. Zo maken ze als eerste kennis met nieuwe collecties, mogen ze gratis gebruik maken van de vermaakservice en regelt Piet Zoomers eens per jaar een aantrekkelijk uitje. Fashion Friends krijgen bovendien, voordat de nieuwe collectie in de winkel ligt, de mogelijkheid om deze zeven dagen lang aan te schaffen in de Zeven Dagen Voordeelshop. Deze producten worden met korting aangeboden. De korting op de producten wordt iedere dag een beetje lager.

Om gebruik te maken van alle voordelen dienen klanten in het bezit te zijn van de CustomerCard en een account aan te maken op de website.

Case Facts

  • Deelname aan het Fashion Friends programma kost eenmalig € 10,-
  • Bij iedere € 20,- ontvangen klanten één bonuspunt.

De waarde van één bonuspunt bedraagt € 1,-.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: