fbpx
Loyalty Program

CASE: Fietsend punten sparen

Met de Ik fiets-app

Loyalty ProgramCase 17 augustus 2020
Fietsend punten sparen
Naam Ik fiets
Organisatie Goedopweg
Sector Overheid
Land Nederland
Sinds 2020
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen, korting
Dragers App
Thematiek Vervoer
Status Actief

Goedopweg

Goedopweg is een samenwerking van de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Utrecht te verbeteren.

Een mooi initiatief van de provincie Utrecht. Inwoners van deze provincie worden met een spaarsysteem via de Ik fiets-app gestimuleerd om vaker de fiets te pakken.

Hoe werkt het?

Deelnemers ontvangen via de app punten voor alle kilometers die zij fietsen. Ook kunnen zij extra punten verdienen door mee te doen aan verschillende uitdagingen. Zo ontvangen deelnemers extra punten als zij bijvoorbeeld minstens tien keer per maand de fiets pakken.

Gespaarde punten kunnen deelnemers inwisselen voor verschillende aanbiedingen, loterijprijzen of een donatie aan een goed doel.

Naast het spaarsysteem geeft de app meer inzicht in het algemene reisgedrag van de gebruiker. Zo zijn OV- en autoritten ook zichtbaar in de app. Hiermee wordt de gebruiker gestimuleerd om slimme keuzes te maken en zo duurzamer te reizen.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: