fbpx
Loyalty Program

CASE: Flitsmeister deelt extra’s uit

Met het nieuwe beloningssysteem

Loyalty ProgramCase 12 maart 2021
Flitsmeister deelt extra’s uit
Naam Beloningssysteem Flitsmeister
Organisatie Flitsmeister
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2021
Type programma Referral programma
Benefits Beloningen
Dragers App
Thematiek Verkeer
Status Actief

Flitsmeister

Flitsmeister is een mobiele app die de gebruiker waarschuwt voor flitspalen en andere obstakels op de weg. Daarnaast biedt de app ook navigatie. De app heeft rond de 1,8 miljoen gebruikers en is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

 

Flitsmeister deelt extra’s uit aan gebruikers van de bekende verkeersapp. Wanneer gebruikers een vriend uitnodigen voor de app kunnen zij voor zowel zichzelf als voor hun vriend extraatjes verdienen.

Hoe werkt het?

Mensen die de Flitsmeister app al gebruiken, kunnen na het inloggen de vriendencode in hun profiel terugvinden. Wanneer zij deze delen met een vriend of vriendin die de app nog niet gebruikt, ontvangen ze allebei voordelen. Zo ontvangen beide personen Flitsmeister Pro. Met deze upgrade kunnen advertenties in de app uit worden gezet, kan een eigen foto geüpload worden voor in het dashboard en kan er mee gedaan worden aan speciale acties die gedurende het hele jaar georganiseerd worden.

Gebruikers hebben daarnaast de mogelijkheid om te sparen voor nog meer extra’s. Hoe meer kennissen de vriendencode gebruiken, des te meer extra’s kunnen worden verkregen. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld sparen voor soundpacks, waarbij navigatie-instructies door een bekend persoon ingesproken worden.

Met deze actie wil Flitsmeister haar community laten groeien, gebruikers stimuleren om het gebruik van de app uit te dragen en hen direct te belonen wanneer zij dit doen.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: