Loyalty Program

CASE: GAMMA Voordeelpas

Volop voordeel met de GAMMA Voordeelpas

Loyalty ProgramCase 22 februari 2016
GAMMA Voordeelpas
Naam GAMMA Voordeelpas
Organisatie Intergamma
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2005
Type programma Voordeelprogramma
Benefits Voordelen en acties
Dragers Voordeelpas, website, nieuwsbrief en app.
Thematiek Voordelen en acties voor doe-het-zelver
Status Actief

GAMMA

GAMMA is, met 166 bouwmarkten, de nummer één in de doe-het-zelfmarkt in de Benelux. GAMMA wil voorzien in de behoefte van de consument bij het verbouwen, onderhoud en verfraaien van de gehele woning en de directe omgeving, zoals de tuin en de garage.

De GAMMA Voordeelpas is welbekend onder klusfanaten en doe-het-zelf liefhebbers. Na lancering in 2005 profiteren inmiddels meer dan 1,5 miljoen pashouders van de voordelen. Wekelijks zijn er nieuwe acties in de productcategorieën: auto & fiets, behang, bouwmaterialen, deuren & ramen, elektra, gereedschap, hobby & vrije tijd, hout, ijzerwaren, keuken & huishoudelijk, meubelen, raamdecoratie, sanitair, sneeuw & ijs, tuin, verf, verlichting, vloeren en woondecoratie.

Hoe werkt het?
Je kunt de GAMMA voordeelpas gratis aanvragen bij de servicebalie in de bouwmarkt. Na het invullen van het aanvraagformulier is de pas direct te gebruiken. Je kunt de pas koppelen aan je online account op www.gamma.nl en aan de GAMMA app (voor iPhone en Android).

De voordelen
Met de GAMMA Voordeelpas ontvang je wekelijks nieuwe acties en voordelen zoals:

 • 20% korting op al het Bosch elektrisch gereedschap
 • 25% korting op alle fietsen
 • 35% korting op diverse buiten- en tuinverlichting
 • 25% korting op GAMMA raamdecoratie
 • 30% korting op heel veel sanitair accessoires
 • 25% korting op alle op- en inbouwspots (categorie: keuken)

En als GAMMA Voordeelpashouder ontvang je ook korting op basis van het bestedingsbedrag. Als je bij het afrekenen bij de kassa je GAMMA Voordeelpas laat zien ontvang je een kortingscoupon met korting voor je volgende aankoop. De korting varieert van €0,50 korting bij besteding vanaf €25,- tot €5,- korting bij besteding vanaf €250,-

GAMMA korting obv bestedingsgedrag

Deze kortingscoupons zijn zowel in te wisselen in de bouwmarkt als in de webshop, mits je bent ingelogd met je online account en je online account gekoppeld is aan je voordeelpas. Via je online account kun je o.a. coupons sparen en verzilveren.

Ook kun je met de GAMMA Voordeelpas gebruik maken van gratis services. Zo wordt bij aankoop van houtplaatmateriaal in de bouwmarkt het materiaal gratis transportklaar gezaagd op vertoon van je ledenpas. En kun je twee uur gratis een aanhangwagen huren, mits je de aanhangwagen gebruikt voor het vervoeren van GAMMA artikelen en deze niet in je auto passen. Na de eerste twee uur betaal je €12,50 per uur of een gedeelte daarvan voor de huur van de aanhangwagen. Het reserveren van een aanhangwagen kan bij de servicebalie.

Ook heeft GAMMA aan de jarige voordeelpashouders gedacht. Zo krijg je op je verjaardag een cadeautje van GAMMA.

En last but not least heeft GAMMA een eigen visa card; het gemak van de GAMMA voordeelpas en wereldwijd betalen in één. Met de GAMMA visa card ontvang je meer korting en uitgebreidere voordelen dan met alleen de GAMMA voordeelpas. Met de visa card kun je alle aankopen gespreid betalen, heb je online inzicht in je rekening en zijn je aankopen 180 dagen verzekerd. Je ontvangt de GAMMA visa card gratis met een kortingscoupon ter waarde van €20,-. Bij besteding van minimaal €500,- in het eerste jaar blijft de visa card het jaar erop gratis. Anders betaal je €15,- per jaar.

Hoe blijf je op de hoogte?
GAMMA houdt haar voordeelpashouders op de hoogte van alle acties en voordelen via de GAMMA-folder, de website, de e-mailnieuwsbrief, de app en de bouwmarkt zelf. De GAMMA voordeelpas kun je koppelen aan je online account op de website en de GAMMA app. Met deze app kun je de dichtstbijzijnde bouwmarkt zoeken, openingstijden checken, producten scannen voor uitgebreide informatie, controleren of een artikel nog op voorraad is en veel meer.

Case Facts

 • Er zijn al meer dan 1,5 miljoen mensen met een GAMMA voordeelpas.
 • Je kunt een GAMMA voordeelpas aanvragen vanaf 18 jaar.
 • De GAMMA voordeelpas is strikt persoonlijk en alleen geschikt voor particulier gebruik.
 • De kortingscoupons die je ontvang op basis van je bestedingsbedrag zijn zowel in de bouwmarkt als online te verzilveren waar alle ander kortingscoupons alleen in de bouwmarkt ingewisseld kunnen worden.

Dunck Loyalty Marketing

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Sanne van Wijk
Dunck

Delen
Reacties
 1. A.J Helm 12 maanden geleden

  waar is het invul formulier op deze pagina of een verwijzing er naar.

Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: