fbpx
Loyalty Program

CASE: Een gloednieuw programma van Thalys

My Thalys Wold

Loyalty ProgramCase 14 januari 2020
Een gloednieuw programma van Thalys
Naam My Thalys World
Organisatie Thalys
Sector B2B
Land Nederland
Sinds 2020
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen
Dragers Website, app
Thematiek Reizen
Status Actief

Thalys

Thalys, opgericht in 1996, is de multiculturele speler die de uitdagingen van het internationale treinverkeer tegen hoge snelheid in vier landen, Frankrijk, België, Nederland en Duitsland, heeft kunnen waarmaken.

Een goed begin van het jaar voor Thalys, ze hebben namelijk een nieuw loyaliteitsprogramma gelanceerd speciaal voor reizigers, een complete vernieuwing van het oude Thalys programma.

My Thalys World

Lid worden van het loyaliteitsprogramma kan heel simpel. Je moet alleen een gratis account aanmaken op de website van Thalys of via de app. In je account vind je ook gelijk allerlei handige gegevens terug: tickets, gespaarde Miles, reisgeschiedenis, voordelen en nog meer. Als bewijs van je deelname aan het programma vind je een digitale ledenkaart terug in de app. Deze heb je echter niet nodig voor het sparen van je ledenpunten. Goed om te weten is dat deelnemers van het vorige programma hun punten behouden, ze worden automatisch overgezet naar het vernieuwde loyaliteitsprogramma.

Hoe spaar je punten

Met het vernieuwde loyaliteitsprogramma spaar je punten voor elke euro die je uitgeeft. De ledenpunten bepalen je status binnen het programma. Sparen gaat automatisch zodra je een account hebt gemaakt. Daarnaast spaar je ook voor Miles die je voor diverse producten en diensten bij Thalys en partners kunt uitgeven.

Diverse statussen & voordelen

In het loyaliteitsprogramma kunnen deelnemers verschillende statussen krijgen:

  • De status Explorer krijg je tussen 0 en 599 Ledenpunten.
  • De status Club krijg je tussen 600 en 4.999 Ledenpunten.
  • De status Club+ krijg je vanaf 5.000 Ledenpunten.

Explorer

Het enige wat je hoeft te doen om Explorer te worden is inschrijven voor My Thalys World. Je hebt een Explorer als je tussen de 0 en 599 punten hebt gespaard. Dit zijn je voordelen:

Club

Om een Club-status te krijgen moet je tussen de 600 en 4.999 punten hebben gespaard. Als club lid zijn er diverse voordelen:

Club+

Om een Club+ status te krijgen moet je meer dan 5000 punten hebben verzamelen. Daarvoor krijg je wel veel voordelen terug:

Miles inwisselen

Daarnaast heb je de mogelijkheid om je Miles in te wisselen voor Thalys tickets, korting te ontvangen op je tickets, kaartjes kopen voor een evenement, een geschenk kopen in de webshop of aan een goed doel te schenken.

Hier vind je alle voordelen per status op een rijtje.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Tags
Delen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: