fbpx
Loyalty Program

CASE: ING Rentepunten

Lees hier alles over het ING Rentepunten programma waarbij klanten kunnen sparen voor korting op verschillende producten.

Loyalty ProgramCase 31 oktober 2014
ING Rentepunten
Naam ING Rentepunten
Organisatie ING
Sector Financieel
Land Nederland
Sinds 2006
Type programma Spaarprogramma
Benefits Korting op producten
Dragers Website
Thematiek Klanten extra waarderen
Status Actief

ING

ING (Internationale Nederlanden Groep) Bank is een financiële instelling met Nederland als thuisbasis, maar daarbuiten is de bank ook actief. Het levert financiële diensten zoals bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. De klanten van de bank zijn particulieren, kleine en grote ondernemingen, instellingen en overheden.

Klanten van de ING Bank die een spaarrekening hebben, ontvangen naast rente, ook zogenaamde ING Rentepunten. Het Rentepuntenprogramma is bedoeld om de ING-klant leuke extra aanbiedingen te geven. Iedereen met een particuliere spaarrekening met een variabele rente ontvangt automatisch Rentepunten.

Sparen
Rentepunten worden maandelijks berekend over de opgebouwde rente op de deelnemende spaarrekeningen. Na afsluiting van een maand berekent ING de rente die de deelnemer in die periode heeft opgebouwd op de deelnemende spaarrekeningen. Vervolgens ontvangt de klant per iedere euro opgebouwde rente 100 Rentepunten.

Verzilveren
Met gespaarde Rentepunten kan men aankopen doen in de ING Rentepuntenwinkel. In deze winkel staan ruim 950 uiteenlopende producten en belevenissen, waarvoor maximaal de helft van de adviesprijs in euro’s wordt betaald en de andere helft met de gratis Rentepunten. Producten waarvoor gespaard kan worden zijn bijvoorbeeld sieraden, elektronica, cadeaubonnen en musicalkaartjes.

Case Facts ING Rentepunten

  • Het programma rentepunten werd in 2009 door de Consumentenbond genomineerd voor de ‘Flater award’. Binnen het Rentepunten programma wordt altijd uitgegaan van de advies verkoopprijs. Hierdoor komt het bij sommige producten voor dat deze elders goedkoper te verkrijgen zijn, zonder inlevering van Rentepunten.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: