fbpx
Loyalty Program

CASE: Kipling Friends

Lees hier alles over het Kipling Friends programma waarmee deelnemers sparen voor korting op de eerstvolgende aankoop.

Loyalty ProgramCase 31 december 2014
Kipling Friends
Naam Kipling Friends
Organisatie Kipling
Sector Retail
Land Meerdere landen
Sinds Oktober 2014
Type programma Spaar- en voordeelprogramma
Benefits Kortingen & Voordelen
Dragers Klantenkaart
Thematiek Sparen voor korting op aankopen
Status Actief

Kipling

Het merk Kipling is ontstaan in België. In 1987 begonnen drie vrienden samen aan een nieuwe missie: Het ontwerpen van hoogwaardige kwalitatieve en modieuze tassen voor vrouwen. Waarbij het zeer belangrijk was dat de Kipling tassen niet saai zouden zijn. Inmiddels heeft het merk niet alleen vrouwelijke tassen ontworpen, maar ook schooltassen, laptoptassen, rugzakken, sporttassen, weekendtassen en zelfs luiertassen.

In 2014 heeft Kipling een nieuw loyaliteitsprogramma geintroduceerd: Kipling Friends. Iedereen van achttien jaar en ouder kan gratis deelnemen aan het programma (offline en online). Je kunt een fysieke ledenkaart bij geselecteerde Kipling-winkels of een virtuele ledenkaart via de website (www.kipling.com) aanvragen.

Sparen & verzilveren
Deelnemers van het Kipling Friends programma kunnen de zogenaamde Smile Points sparen. Bij aanschaf van Kipling Artikelen in geselecteerde winkels of online, ontvang je Smile points. Je ontvangt tien Smile Points voor elke bestede euro of elk besteed pond. Voor elke 1000 punten op het persoonlijke lidmaatschapssaldo ontvangen leden een waardevoucher van tien euro of pond. Deze is te besteden  bij een besteding van 50 euro/pond of meer bij één van de Kipling winkels of op kipling.com.

Leden kunnen niet alleen punten sparen via hun Kipling Friends klantenkaart, maar worden ook beloond voor andere activiteiten en interactie met het merk op sociale media. Voorbeelden zijn uitbreiding van het klantprofiel, het downloaden van de Kipling® Friends-app voor trouwe klanten, deelname aan marketingcampagnes exclusief voor leden, en interactie op de Kipling®-pagina’s voor sociale media (zoals Facebook).

Voordelen Kipling Friends
Het programma biedt leden ook extra voordelen:

  • Welkomstvoucher: wanneer leden zich registreren voor het programma, worden ze beloond met een kortingsvoucher van 10%, die ze via e-mail toegestuurd krijgen. Deze kunnen ze gebruiken voor hun volgende aankoop.
  • Verjaardagsgeschenk: leden ontvangen een kortingsvoucher van 15% in de maand van hun geregistreerde verjaardag

Nog meer Happy-geschenken: je spaart niet alleen Smile Points, maar ontvangt ook op willekeurige momenten – afhankelijk van jouw puntensaldo – Happy-geschenken en uitnodigingen voor exclusieve evenementen.

Quote:

CEO Richard Macey, via retaildetail.nl:

“Het nieuwe klantenprogramma is meer dan een klantenkaart: het is alles wat we nodig hebben om de klant dichter bij ons en ons ook dichter bij de klant te brengen.”

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: