fbpx
Loyalty Program

CASE: Hoogvliet Klantenkaart

Lees hier meer over de Hoogvliet klantenkaart waarbij deelnemers sparen voor extra kortingen en voordelen ontvangen.

Loyalty ProgramCase 30 november 2010
Hoogvliet Klantenkaart
Naam Hoogvliet Klantenkaart
Organisatie Hoogvliet
Sector Retail
Land Nederland
Sinds Onbekend
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen & Kortingen
Dragers Klantenkaart
Thematiek Sparen voor korting op boodschappen
Status Actief

Hoogvliet

Hoogvliet Supermarkten is een supermarktketen met moderne winkels in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Gelderland. Het service- en distributiecentrum bevindt zich in Alphen aan den Rijn. De organisatie telt in totaal ruim 5.000 enthousiaste medewerkers met gevoel voor kwaliteit, service en klantgerichtheid.

Bij supermarktketen Hoogvliet krijgen houders van de Hoogvliet klantenkaart op twee manieren voordelen: zij kopen spaarpunten die met de tijd in waarde vermeerderen en krijgen extra voordeel op de lopende spaaracties.

Sparen
De klanten kopen bij de kassa punten ter waarde van 1 eurocent. Deze kosten worden opgeteld bij het saldo van de kassabon. Bij de kassa boekt de caissière de spaarpunten bij door het scannen van de Hoogvliet Klantenkaart. De klant ziet een overzicht van het puntensaldo op de kassabon. De spaarpunten die de klant koopt, worden na verloop van tijd meer waard. De kaarthouder ontvangt van Hoogvliet 6% premie over de opgenomen punten. De klant kan op de website van Hoogvliet zien hoeveel de spaarpunten waard zijn door middel van een rekenmodel.

Verzilveren
Het opnemen van de gespaarde punten kan eveneens bij de kassa. Het aantal punten wordt in cash uitgekeerd met de premie van 6% of de boodschappen kunnen ermee worden betaald. De punten kunnen allemaal tegelijk of voor een gedeelte worden opgenomen.

Voordelen
Daarnaast biedt de Hoogvliet Klantenkaart extra korting op lopende spaaracties. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Bij een volle spaarkaart van 15 zegels kan er met bijbetaling een keuze worden gemaakt uit het geselecteerde assortiment. Indien de klant afrekent met de klantenkaart, ontvangt hij of zij extra korting.

Hoogvliet Klantenkaart Case facts:

  • Bij iedere besteding van 10 eurocent kan de klant voor 1 eurocent een spaarpunt kopen
  • Bij het in gebruik nemen van een klantenkaart bij Hoogvliet koppelt de klant een pincode aan de klantenkaart voor bescherming tegen misbruik.
  • De spaarpunten kunnen alleen verzilverd worden in de vestiging waar de klantenkaart is uitgegeven.

Dunck Loyalty Marketing

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: