fbpx
Loyalty Program

CASE: Klantloyaliteit met Rabobank Dichterbij

Lees hier alles over het Rabobank Dichterbij programma waarbij leden inspraak hebben in het regionale bankbeleid en meer.

Loyalty ProgramCase 30 juni 2009
Klantloyaliteit met Rabobank Dichterbij
Naam Rabobank Dichterbij
Organisatie Rabobank
Sector Financieel
Land Nederland
Sinds Al meer dan 110 jaar
Type programma Affiniteitsprogramma
Benefits Inspraak & Voordelen
Dragers Geen
Thematiek Inspraak in bankbeleid
Status Actief

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit de coöperatieve grondslag verbinden ze mensen en delen ze kennis. De Rabobank Groep is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Klantloyaliteit met Rabobank Dichterbij. Klanten van de Rabobank kunnen ook lid worden van hun bank. Een lid van de Rabobank-coöperatie heeft inspraak in het beleid van de regionale bank.

Deelname
Je aanmelden als lid kan via rabobank.nl en is gratis. De Rabobank heeft inmiddels bijna 2 miljoen leden.

Voordelen
Bij diverse onderwerpen worden leden gevraagd mee te denken of mee te beslissen over de bank en haar inzet voor de samenleving. Leden kunnen bijvoorbeeld hun mening geven over projecten in de omgeving, het ouderenbeleid en locaties van kantoren. En in welke projecten de Rabobank het coöperatief dividend investeert.

Rabobank organiseert daarnaast voor leden verschillende ledenbijeenkomsten, zoals lezingen, regio- of doelgroepevenementen, themagroepen en netwerksessies. Tijdens deze bijeenkomsten kan kennis en ervaring tussen leden uitgewisseld worden.

Leden worden ledencertificaten aangeboden, een soort aandelen met hoog rendement. Maar ook zijn er andere ledenaanbiedingen, zoals korting op culturele uitstapjes, merkartikelen en toegangskaartjes voor voorstellingen. Daarnaast ontvangen leden het gratis ledenblad Dichtbij dat ieder kwartaal wordt verzonden.

Klantloyaliteit met Rabobank Dichterbij Case Facts

  • Leden tonen vooral betrokkenheid bij de Rabobank. Zij praten bijvoorbeeld mee over projecten die de Rabobank lokaal sponsort.
  • Daarnaast kunnen de leden gebruik maken van voordeelacties die passen bij het sportieve en/of culturele karakter van de Rabobank.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: