fbpx
Loyalty Program

CASE: Klantloyaliteit verhogen met LiGA actiepunten

Klanten voor langere tijd boeien en binden met een doorlopend spaarprogramma.

Loyalty ProgramCase 16 januari 2017
Klantloyaliteit verhogen met LiGA actiepunten
Naam LiGA actiepunten
Organisatie Liga
Sector FMCG
Land Nederland
Sinds Augustus 2016
Type programma Spaarprogramma
Benefits Sparen voor cadeaus en uitjes, winacties
Dragers Website, nieuwsbrief, productverpakkingen
Thematiek Tussendoortjes
Status Actief

LiGA

Al sinds 1923 maakt LiGA lekkere en voedzame tussendoortjes voor jong en oud. Samen met voedingsdeskundigen ontwikkelt LiGA producten o.b.v. wetenschappelijke en voedingskundige inzichten. Waardoor de producten niet alleen lekker maar ook voedzaam en verantwoord zijn. Daarnaast streeft LiGA naar een betere leefomgeving met o.a. de LiGA Harmony overeenkomst. De landbouwpartners leven deze overeenkomst na zodat bij de teelt van tarwe meer respect voor de lokale diversiteit wordt gewaarborgd.

Ga er tegenaan met LiGA actiepunten

Met LiGA actiepunten wil LiGA de klantloyaliteit verhogen van LiGA-eters  en tegelijkertijd de penetratie verhogen door nieuwe LiGA liefhebbers te veroveren. Dit wil zij bereiken met het spaarprogramma LiGA Actiepunten waar je als koper beloond wordt voor het kopen van een product met LiGA Actiepunten. Met deze actiepunten kun je meedoen aan winacties en sparen voor cadeaus en uitjes. LiGA wil haar klanten graag voor een langere tijd boeien en binden en heeft daarom gekozen voor een doorlopend programma. Het programma combineert lange en korte termijn elementen met het spaar- en winmechanisme.

Website spaarprogramma LiGA

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig. Je koopt je favoriete LiGA product, checkt de actiecode in de verpakking en vult deze in op actiepunten.liga.nl. Door de actiecode in te vullen bij de winactie ding je automatisch mee naar mooie prijzen zoals:

  • Een jaar lang onbeperkt naar alle Pathé bioscopen in Nederland met een jaarabonnement Pathé Unlimited.
  • Een jaar lang gratis LiGA.
  • Een lang weekend logeren bij de boer t.w.v. € 500,-.
  • Een Cortina fiets.

Als je de actiecode invult voor de winactie worden ook automatisch de vijf LiGA actiepunten bijgeschreven. Met de actiepunten kun je sparen voor echte gezinsitems; van kinderspeelgoed en -boeken tot woonaccessoires en magazines voor de volwassen LiGA fans. Zo kun je al vijf spaarpunten inwisselen voor € 5,- korting bij Halfords maar kun je ook door sparen totdat je bijvoorbeeld 39 punten hebt en tegen bijbetaling een mini trampoline of zand- en watertafel kunt bestellen. LiGA heeft voor deze aanbiedingen een partnership opgezet met o.a. MyMepal, Janod speelgoed en FarmCamps.

Wisselend aanbod

In de spaarshop vind je vaste, tijdelijke en op=op aanbiedingen. De aanbiedingen wisselen heel het jaar door o.b.v. de LiGA themakalender. Je blijft eenvoudig op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen in de spaarshop, je spaarsaldo en het actiepunten nieuws met de maandelijkse nieuwsbrief. Met de klantdata die het programma oplevert kan LiGA o.a. via de mail en website communiceren met haar (trouwe) kopers. Voor LiGA een fijne manier om haar (trouwe) kopers te waarderen en belonen. Ga er tegenaan met LiGA actiepunten!

LiGA spaarshop

Case facts

  • Deelname aan het spaarprogramma is gratis.
  • Je kunt zo vaak meedoen aan de winacties als je wilt.
  • Je mag maximaal tien actiecodes per deelnemer per dag invullen. Iedere actiecode is vijf actiepunten waard.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Sanne van Wijk
Dunck

Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: