fbpx
Loyalty Program

CASE: Ledenprogramma Vereniging Eigen Huis

Lees hier alles over het Vereniging Eigen Huis programma waarbij leden verschillende voordelen genieten.

Loyalty ProgramCase 30 maart 2009
Ledenprogramma Vereniging Eigen Huis
Naam Vereniging Eigen Huis
Organisatie Vereniging Eigen Huis
Sector Leden
Land Nederland
Sinds 1974
Type programma Voordeelprogramma
Benefits Belangenbehartiging en voordelen
Dragers Geen
Thematiek Belangenbehartiging en voordelen
Status Actief

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis is een Nederlandse belangenvereniging voor particulieren die een eigen huis bezitten of willen bezitten. De vereniging is opgericht in 1974, is gevestigd in Amersfoort en kent geen winstoogmerk.

Ledenprogramma Vereniging Eigen Huis. Hiermee komt Vereniging Eigen Huis op voor de belangen van woningbezitters in Nederland. Om dit te kunnen doen heeft de vereniging leden nodig. Leden van Vereniging Eigen Huis krijgen naast belangenbehartiging ook diverse voordelen.

Ledenprogramma Vereniging Eigen Huis deelname

Woningbezitters of toekomstige woningbezitters kunnen zich via de website van Vereniging Eigen Huis aanmelden voor het lidmaatschap. Dit kost €25,20 per jaar. De vereniging heeft bijna 700.000 leden.

Voordelen
Naast belangenbehartiging, bestaat het programma uit generieke en specifieke voordelen voor leden.  Een generiek voordeel is dat je als lid elke werkdag gratis telefonisch advies kunt vragen. De meer specifieke voordelen zijn toegespitst op de persoonlijke situatie. Leden die net een woning hebben gekocht ontvangen bijvoorbeeld korting op o.a. verzekeringen en cv-onderhoud en zetten hun nog niet verkochte woning gratis op ‘huis op het web’. Leden met plannen om te verbouwen kunnen hun huis laten taxeren met de Eigen Huis Taxatieservice en hebben toegang tot actuele informatie over wetgeving, belastingen en bouwleges.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis: voorbeeldbrieven en -contracten, digitale hulpmiddelen, Eigen Huis Magazine (11 keer per jaar), advies per mail en telefoon;
  • Tegen een scherpe prijs: hypotheekadvies, juridische bijstand en bouwkundige keuringen bij koop, verkoop en verbouwing;
  • Met korting: energie en zonnepanelen, woon- en andere verzekeringen, cv-ketelonderhoud en -vervanging en isolatie.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: