fbpx
Loyalty Program

CASE: Lidl Plus

Voordeel op je boodschappen

Loyalty ProgramCase 30 oktober 2019
Lidl Plus
Naam Lidl Plus
Organisatie Lidl
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2019
Type programma voordeelprogramma
Benefits Voordeel
Dragers Website, app
Thematiek Supermarkt
Status Actief

Lidl

In de jaren 90 is het eerste distributiecentrum van Lidl in Nederland geopend, namelijk in Heerenveen. Vanaf dat moment groeide Lidl snel in Nederland. in 1997 openden acht vestigingen in Nederland de deuren. In 2001 heeft Lidl haar honderdste winkel geopend in Nederland. Momenteel heeft Lidl 411 filialen door heel Nederland.

Wat is Lidl Plus?

Deelname is vrij simpel: je gaat naar de app van Lidl Plus en voert een formulier in met je persoonlijke gegevens waarna je direct lid bent van Lidl Plus. Bij inschrijving kunnen leden zich meteen inschrijven voor de nieuwsbrief, waardoor ze maandelijks op de hoogte worden gehouden

Lidl heeft voor het loyaliteitsprogramma speciaal een app gelanceerd. Na het downloaden van de app zie je dat in de app meerdere dingen terug kan vinden. In de app vind je onder andere de digitale klantenkaart, extra aanbiedingen kortingsvouchers.  Goed om te weten is dat de supermarktketen werkt aan Lidl Pay, waarmee je je boodschappen af kunt rekenen met je telefoon.

Digitale klantenkaart

Door je klantenkaart te laten scannen bij de kassa ontvang je via de app een extra kraskaart. Met de kraskaart kun je krassen voor extra korting.

Extra aanbiedingen & kortingscoupons

Lidl Plus presenteert elke week extra aanbiedingen. De extra aanbieden zijn exclusief voor Lidl Plus gebruikers. Daarnaast vind je in de app ook kortingscoupons. Je kunt de coupon makkelijk activeren door op de knop te drukken. Na activatie heb je vier dagen voordat de coupon verloopt. Je kunt de coupon eenmalig gebruiken. Om de zoveel dagen ontvang je weer een nieuwe coupon.

Digitale folders en kassabon

Ook kunnen klanten na elke aankoop hun digitale kassabon bekijken op de app en is er ruimte gemaakt voor digitale folders en een filiaalvinder.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: