fbpx
Loyalty Program

CASE: Love Your Body Club

Het loyaliteitsprogramma van The Body Shop

Loyalty ProgramCase 31 december 2019
Love Your Body Club
Naam Love Your Body Club
Organisatie The Body Shop
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2009
Type programma Spaarpogramma
Benefits Sparen
Dragers app, website
Thematiek Retail
Status Actief

The Body Shop

The Body Shop International is een wereldwijde keten die op de natuur geïnspireerde en verantwoord geproduceerde beauty- en cosmeticaproducten aanbiedt, variërend van de wereldberoemde Body Butters tot populaire geuren zoals de veelverkochte White Musk®, en van inspirerende accessoires tot prachtige make-up. Vandaag de dag zijn er meer dan 2500 winkels in meer dan 60 landen wereldwijd.

Met het loyaliteitsprogramma van The Body Shop kun je punten verdienen en genieten van beloningen wanneer je winkelt.

Love Your Body Club

Voor elke dollar die je online of in de winkel besteedt krijg je tien punten. Hiervoor dien je je éénmalig (online) te registreren. Vervolgens kan je bij je volgende aankopen het e-mailadres opgeven waarmee je geregistreerd bent en worden de punten automatisch toegekend.

Heb je je online aangemeld dan krijg je in eerste instantie geen lidmaatschapskaart, maar uiteraard kan je wel gewoon punten verdienen in de winkel. Bij de kassa geef je gewoon aan dat je lid bent van de club en je ontvangt gelijk je punten. Wil je toch liever wel een fysieke lidmaatschapskaart? Geef het dan aan bij een medewerker.

 

Voordelen van de Club

Voor elke €1,- die je in de winkel of online uitgeeft,ontvang je 10 punten.  Als je 500 punten hebt, ontvang je een tegoedbon van € 5,-. Daarnaast kun je bij speciale evenementen dubbele punten verdienen, de Body Shop houd je hiervan op de hoogte via de mail! Daarnaast ontvang je op je verjaardag een beloning van € 5,- via de e-mail. Je kunt de voucher in de winkel of online besteden. Verjaardagsbeloningen vervallen na 1 maand vanaf de uitgiftedatum als ze niet zijn uitgegeven. Je wordt als lid ook uitgenodigd voor exclusieve feestjes en je krijgt voorproefjes van onze nieuwe lijnen.

 

Goede doelen

Als lid kun je ervoor kiezen om je beloningen te doneren aan een van onze liefdadigheidspartners. Je kunt er voor kiezen om je beloningen te doneren aan De World Land Trust. De World Land Trust werft fondsen om permanent bedreigde tropische bossen en andere biodiverse leefgebieden in veel verschillende delen van de wereld te beschermen, al meer dan 25 jaar. Zij richten zich op het redden van al het leven, dat afhankelijk is van hun ecosysteem. Door het doneren van een beloning herstel je een inheemse tropische boom in het droog bos van Tumbesië in Ecuador.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: