fbpx
Loyalty Program

CASE: Marvel Insider

Amerikaanse Marvel fans worden beloond!

Loyalty ProgramCase 27 september 2016
Marvel Insider
Naam Marvel Insider
Organisatie Marvel
Sector B2B
Land Amerika
Sinds 2016
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordeel en cadeaus
Dragers Website
Thematiek Marvel fans
Status Actief

Marvel Comics

Het in 1939 opgerichte Marvel Comics is een Amerikaanse uitgever van comics, gepubliceerd door Marvel Entertainment. In 2009 werd Marvel Entertainment overgenomen door The Walt Disney Company. Bekende superhelden van Marvel zijn o.a. Superman, Wolverine, de Hulk, Captain America  en Iron Man.

Marvel Insider
Marvel Insider is Marvel’s loyaliteitsprogramma voor al hun amerikaanse fans. Leden krijgen punten om cadeaus uit te zoeken door activiteiten uit te voeren die je als echte fan toch al doet. Deze kunnen ingewisseld worden voor Marvel cadeaus.

Deelname aan Marvel Insider
Deelname aan het loyaliteitsprogramma van Marvel is gratis. Op de website kunnen amerikanen zich registreren waarna ze een bevestigingsmail krijgen. Vanaf het moment dat men het account bevestigd kan er gestart worden met het verzamelen van punten.

Leden kunnen punten verdienen door te kijken naar nieuwe Marvel filmtrailers en het laatste nieuws, het lezen van mededelingen van het Marvel Hoofdkantoor, en het luisteren naar Marvel podcasts. Bovendien kunnen ze punten verdienen met verschillende andere activiteiten zoals het inchecken in de lokale stripboekwinkel of bij Marvel evenementen en door op de website aan te geven wie hun favoriete superheld van Marvel Comics is. Bij sommige activiteiten is het niet direct mogelijk om punten te sparen, maar moet je eerst andere activiteiten uitgevoerd hebben voordat je hier punten mee kan verdienen. Het verschilt uiteraard per activiteit hoeveel punten je ervoor toegekend krijgt. Voor het linken van je persoonlijke Twitteraccount aan Marvel pagina’s krijgt je bijvoorbeeld 500 punten per pagina.

Afhankelijk van het aantal punten die iemand behaald heeft wordt men in groepen onderverdeeld:

 • Insider – 0 tot 49.999 punten
 • Agent –  50.000 tot 99.999 punten
 • Elite –  100.000 tot 299.999 punten
 • True Believer –  300.000 punten en hoger

Marvel Insider punten verzilveren
De verzamelde punten kunnen online op Marvel Insider ingewisseld worden voor verschillende prijzen. Na het inloggen kun je op de website bijhouden hoeveel punten je bezit. Alle cadeaus die men met de punten in kan wisselen hebben betrekking op Marvel. Het verschilt per cadeau hoeveel punten je ervoor nodig hebt. Zo kost een gratis maand- of jaarabonnement op Marvel Unlimited 75.000 of 500.000 punten. Het is ook mogelijk om punten in te wisselen tegen oudere digitale stripboeken. Zo kost bijvoorbeeld een digitaal boek uit 2006 7.500 punten terwijl een exemplaar uit 2016 20.000 punten kost.

Marvel Fans blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door regelmatig een bezoek te brengen aan de website van Marvel Insider.

Marvel Insider case facts

 • Marvel Insider is gelanceerd op 23 juli 2016 tijdens de San Diego Comic Con
 • Marvel Insider is alleen toegankelijk voor fans die wonen in de Verenigde Staten
 • Deelname is vanaf 18 jaar
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
 1. Laurens Spijkers 3 jaar geleden

  Hi Marcel,

  Dank voor deze toevoeging!

  Groet,

  Redactie Loyaltyfacts

 2. Marcel 3 jaar geleden

  Ik ben Nederlands en ook gewoon lid van marvel insider geen probleem. Ik speel marvel contest of champions en vele spelers vanuit heel Europa zijn ook lid van marvel insider

Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: