fbpx
Loyalty Program

CASE: MasterCard Priceless Cities

Lees hier alles over MasterCard Priceless Cities waarbij consumenten onder andere kortingen ontvangen.

Loyalty ProgramCase 30 april 2013
MasterCard Priceless Cities
Naam MasterCard Priceless Cities
Organisatie MasterCard
Sector Financieel
Land Wereldwijd
Sinds 2011
Type programma Affiniteitsprogramma
Benefits Privileges & kortingen
Dragers Persoonlijke MasterCard
Thematiek Voordelen & kortingen in wereldsteden
Status Actief

MasterCard

MasterCard is een wereldwijd betalings– en technologiebedrijf. MasterCard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee zij consumenten, financiële instanties, winkeliers, overheden en bedrijven verbinden in meer dan 210 landen en gebieden.

Deelname
Op priceless.com kunnen alle houders van een MasterCard (alle typen) zich kosteloos inschrijven voor het MasterCard Priceless Cities programma. Hierbij selecteren ze direct de stad van hun keuze, die zij graag willen ontdekken. Op basis van het soort kaart dat zij afnemen, wordt de deelnemer ingedeeld in een bepaalde laag van het programma. Op basis van deze laag worden de kortingen of de aanbiedingen bepaald.

Voordelen
MasterCard Priceless Cities is geen standaard voordeelprogramma, maar richt zich specifiek op voordelen die verrassend en inspirerend zijn in tientallen steden van de wereld. MasterCard klanten krijgen korting in diverse boetiekjes en winkelcentra, maar kunnen ook deelnemen aan win acties en hiermee tickets winnen voor bijvoorbeeld een opening van een tentoonstelling of een VIP-behandeling tijdens een concert. Daarnaast kunnen deelnemers kortingsbonnen downloaden van restaurants en zijn er diverse aanbiedingen op het gebied van sport, schoonheid, vermaak en reizen.

Maandelijks worden deelnemers per e-mail op de hoogte gehouden over relevante benefits in de stad die zij gekozen hebben.

Case Facts

  • MasterCard heeft Priceless programma’s in Londen, New-York, Toronto, Chicago, Parijs, Sydney, Rio de Janeiro, Singapore en Moskou.
  • MasterCard is momenteel bezig met de ontwikkeling van MasterCard Priceless Cities programma’s in Beijing, Dubai, Hong Kong, Lima, Madrid, Stockholm, Sydney en Rome.
  • Londen was de eerste stad waar het Priceless programma is gelanceerd. Hier is het programma uitvoerig getest, voordat het is uitgerold naar andere steden.


Quote
Ilya Riaby, General Manager of MasterCard for Russia:

With our busy schedules we sometimes get caught up and miss out on having the time of our lives with the people who matter most. Priceless Moscow holds the key to the city’s most exciting events, enabling truly priceless, one-of-a-kind experiences.”

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: