fbpx
Loyalty Program

CASE: Met korting het water over

Goedkoop naar Terschelling of Vlieland

Loyalty ProgramCase 17 september 2017
Met korting het water over
Naam Het Vaste Reizigers Programma
Organisatie Rederij Doeksen
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2008
Type programma Loyaliteitsprogramma
Benefits Kortingen, voordelen
Dragers Pas
Thematiek Reizen, vrije tijd
Status Actief

Rederij Doeksen

Rederij Doeksen is een familiebedrijf, bestaat al sinds 1908 en is onderdeel van holdingmaatschappij Koninklijke Doeksen BV, waarvan het hoofdkantoor in Rotterdam is gevestigd. Bij Rederij Doeksen werken ongeveer 145 mensen.

Ga je regelmatig naar Terschelling of Vlieland? Word dan Vaste Reiziger bij rederij Doeksen. Zij belonen leden van hun loyaliteitsprogramma: Vaste Reizigers namelijk met een hoge korting, leuke deals en aantrekkelijke arrangementen.


Het loyaliteitsprogramma

Eerder had Rederij Doeksen al besloten om de eilanders, oftewel inwoners van Terschelling en Vlieland, al aparte kortingen te geven. De zogenaamde eilanderskorting. De rest van de mensen die vaak de boot nemen worden echter niet achtergelaten, met het Vaste Reizigers Programma. Volwassenen betalen 17 euro per jaar (kinderen van 4-11 jaar €8,50 en kinderen tot en met 3 jaar €3,50) en mogen hier het hele jaar de vruchten van plukken. Het belangrijkste voordeel van de meeste vaste reizigers is de 20% korting op geboekte personentickets. Voor de 17 euro per jaar haal je het programma er dus al uit als je 4 keer of vaker de boot neemt. Daarnaast mag je vooraf al aan boord op rustige afvaarten als je geen boeking hebt, kun je versneld inchecken dankzij een vingerscan, worden de annuleringskosten kwijtgescholden en ontvang je nog vele andere kortingen en voordelen.


Nog meer voordeel

Eenmaal aangekomen op één van de eilanden kun je genieten van nog meer voordeel. Je kunt bij verschillende restaurants, hotels en activiteiten kortingen krijgen door gebruik te maken van de deals. Hierbij kun je denken aan korting op wellness en fitness, een gratis fles wijn bij een driegangendiner, een gratis koffie of thee, maar ook kortingen op blokarten of een strandrit met een landrover. Tevens krijg je speciale deals aangeboden bij Rederij Doeksen. Zo zijn de fiets- en busdagarrangementen tijdelijk in prijs verlaagd voor deelnemers van het Vaste Reizigers Programma, evenals de zomer dagkaart. Verder betalen deelnemers geen servicekosten en zijn tarieven voor enkele reizen lager dan gewoonlijk. Uiteraard krijg je ook je eigen bootpas.


Alle voordelen

  • 20% korting op uw geboekte personentickets (m.u.v. sneldiensttoeslag en 65+ tickets)
  • Zonder boeking vooraf aan boord op rustige afvaarten
  • Versneld inchecken d.m.v. vingerscan
  • Extra korting op speciale acties
  • Vaste Reizigers Deals bij eilanderbedrijven
  • Gratis annuleren (i.p.v. 10% of 20% annuleringskosten, m.u.v boekingen gemaakt tegen actietarief)
  • Geen servicekosten
  • Enkele reis tarief van 50% (i.p.v. 60%) van de retourprijs
  • Digitale nieuwsbrief met nieuws, acties en arrangementen
  • Persoonlijke bootpas


65+?

Dan geldt dit loyaliteitsprogramma helaas niet voor jou. Daarnaast geldt de 20% kortingsregeling ook niet op sneldiensttoeslag. Dan betalen deelnemers hetzelfde als zij die het water zonder bootpas moeten trotseren.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: