fbpx
Loyalty Program

CASE: Microsoft Rewards

Spaar voor leuke cadeaus

Loyalty ProgramCase 13 februari 2019
Microsoft Rewards
Naam Microsoft Rewards
Organisatie Microsoft
Sector B2C
Land Nederland
Sinds
Type programma Spaarprogramma
Benefits Privileges, sparen
Dragers Website, app
Thematiek
Status Actief

Microsoft

Microsoft is een Amerikaans bedrijf opgericht in 1975. De oprichters, Bill Gates en Paul Allen, zaten nog op de middelbare school toen ze Microsoft bedachten.  Een bedrijf dat computergeralteerde producten ontwikkelt. In de jaren ’90 zijn ze ook begonnen met het uitbreiden van software naar mobiel en televisie. In 2001 kwam de nu nog steeds populaire Xbox console uit. Inmiddels is Microsoft ’s werelds grootste softwarebedrijf.

 

Met Microsoft Rewards kun je op diverse manieren punten sparen voor leuke beloningen.  Het enige wat je van tevoren moet doen is je gratis registreren bij Microsoft Rewards en het sparen kan beginnen! Er zijn verschillende manieren en niveaus om punten te verdienen.

Punten voor euro’s

Als je lid bent van Microsoft Rewards kun je op twee niveaus uitkomen. Je verdient de punten als je onder andere aankopen doet in de Microsoft store.

  • Leden op niveau 1 krijgen 1 punt voor elke euro die ze uitgeven.
  • Leden op niveau 2 krijgen 10 punten voor elke euro die ze uitgeven, op het moment van aankoop
  • Leden op niveau 2 met Xbox Live Gold krijgen daarnaast 10 extra punten voor elke euro die ze uitgeven, in totaal 20 punten voor elke uitgegeven euro.

Wanneer je je registreert kom je in het eerste niveau terecht. Niveau 2 kan bereikt worden door elke maand 500 punten te verdienen. Met deze “VIP-structuur” wilt Microsoft ervoor zorgen dat je gemotiveerd blijft om punten te verdienen zodat je bij niveau 2 terecht komt.

Punten voor activiteiten

Je kunt ook punten verdienen zonder een cent te besteden. Je verzamelt punten door eenvoudige taken zoals surfen op het internet, zoekopdrachten uit te voeren met Bing of het invullen van een quiz. Mocht je dus fan zijn van Microsoft en altijd al zoeken met Bing, aankopen doen in de Microsoft Store en een Xbox live abonnement hebben, dan krijg je voortdurend beloningen.

Wat zijn de beloningen?

Je punten kunnen voor diverse beloningen worden ingewisseld. Je kunt onder andere sparen voor:

  • Xbox Live-abonnementen.
  • Games
  • Films
  • Diverse apps
  • Doneren aan een goed doel

Daarnaast krijg je elke maand de kans om een Xbox of een Surface Pro te winnen.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: