fbpx
Loyalty Program

CASE: Mijn Etos

Spaarprogramma van Etos

Loyalty ProgramCase 20 juni 2019
Mijn Etos
Naam Mijn Etos
Organisatie Etos
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2016
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen
Dragers App
Thematiek Drogisterij
Status Actief

Etos

Etos is een drogisterijketen met de visie persoonlijke verzorging bereikbaar te maken voor iedereen in Nederland. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een eigen merk.

Mijn Etos is een voordeelprogramma dat extra voordeel biedt voor alle klanten van Etos. Je kunt je voor dit programma online aanmelden en profiteren van voordelen. Deelnemers van Mijn Etos ontvangen wekelijks nieuwsbrieven van Etos met daarin leuke aanbieding. Via de app ontvang je  extra aanbiedingen en informatie.

Aanmelden

Je kunt op twee manieren deelnemen aan Mijn Etos, namelijk met de gratis Etos kaart of via de Etos app. Mocht je voor de kaart kiezen, dan kan je die ophalen in een Etos winkel, daarna kan je via de website van Etos gratis aanmelden. De Etos app kun je downloaden, na het downloaden moet je je aanmelden en kan je gebruik maken van de voordelen. Het is ook mogelijk om zowel de kaart als de app te gebruiken. In de app hoef je alleen maar je Etos kaartnummer te wijzigen naar het nummer wat op je Etos kaart staat.

De voordelen

Bij aankoop bij producten

Voor iedere bestede euro in de winkel ontvang je een digitale spaarpunt. Het enige wat je moet doen is bij aankopen in de winkel je kaart laten scannen. Een handig weetje: wanneer je de Etos app opent, krijg je gelijk een pop-up van de kaart.

Persoonlijke berichten en aanbiedingen

Naast het sparen van punten zijn er ook andere voordelen aan het loyaliteitsprogramma. Zo kun je je aanmelden voor de beauty- of health nieuwsbrief. Etos stuurt je dan regelmatig een nieuwsbrief met tips, nieuwtjes en extra aanbiedingen. Daarnaast ontvang je extra aanbiedingen per e-mail of in de app. De aanbiedingen zijn geselecteerd op basis van je eerdere aankopen of je interesses.

Fijne verjaardag!

Om jouw verjaardag extra feestelijk te maken ontvang je van Etos een e-mail met een felicitatie en ontvang je daarnaast van Etos extra spaarpunten.

 

Sparen van Airmiles

Een extra voordeel die Mijn Etos heeft, is dat je jouw Air Miles kaart kunt koppelen in de Etos app. Je spaart hierdoor bij elke aankoop automatisch Air Miles.

Etos stappenteller

Naast het sparen van punten met aankopen in de winkel heeft Etos een stappenteller in de app toegevoegd. De stappenteller in de app beloont jou wanneer jij beweegt. Bij elke behaalde mijlpaal ontvang je extra spaarpunten!

Beloningen

Bij elke 100 spaarpunten mag je een gratis cadeau uitkiezen. Etos houdt je op de hoogte wanneer je een volle spaarkaart hebt, zodat je de punten op tijd kunt inleveren. Je kunt kiezen uit één van de 12 gratis A-merk producten of een cadeauvoucher. Het aanbod van de producten veranderd regelmatig, zo kun je bijvoorbeeld op dit moment kiezen voor korting bij de Hunkemöller of korting bij een ruim aanbod hotels. De volle spaarkaart kan tot een bepaalde datum worden ‘ingeleverd’.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: