fbpx
Loyalty Program

CASE: Miles Attack

HET LOYALITEITSPROGRAMMA VOOR REISAGENTEN

Loyalty ProgramCase 30 april 2018
Miles Attack
Naam Miles Attack
Organisatie GEKKO GROUP
Sector B2B
Land Europa
Sinds 2011
Type programma Spaarprogramma
Benefits Quizzen, e-learning en enquêtes
Dragers E-mails en webshop
Thematiek Leisure
Status Actief

GEKKO GROUP

De GEKKO GROUP is werkzaam in onroerend goed, hotels, gastronomie en evenementen. Alle onderdelen voldoen aan de hoogste gastronomische eisen en het gemak voor de klant is hierbij het belangrijkste doel.

Inschrijven

Om als reisagent deel te kunnen nemen aan het spaarprogramma dien je je eerst in te schrijven. Zodra je dit doet, ontvang je direct je eerste 1.000 miles. Vervolgens kun je verder gaan sparen. Elke keer dat je een boeking maakt bij een Miles Attack partner ontvang je miles. Om ervoor te zorgen dat de miles bijgeschreven worden aan je account dien je je boekingen te registreren. Dit kun je doen door tijdens het boeken Miles Attack code in te voeren op de website van de reispartner of op je eigen Miles Attack account. De miles worden dan vervolgens automatisch bijgeschreven op je account.

Naast dat je miles kan verdienen met boekingen die je maakt bij aangesloten partners, kun je ook punten verdienen door deel te nemen aan acties. Er worden het hele jaar door verschillende acties georganiseerd zoals vragenlijsten, quizen en e-learnings. Bovendien kun je extra miles ontvangen door collega’s aan te dragen. Je kunt net zoveel collega’s aandragen als je zelf wilt.

Er is geen limiet wat betreft het sparen van miles. Echter zit er wel een houdbaarheidsdatum aan de miles. Gespaarde miles zijn geldig gedurende het jaar dat je ze gespaard hebt en het daarop volgende kalenderjaar. Hierna vervallen je miles.

Verzilveren

De gespaarde miles kun je inwisselen voor cadeau’s. Op het platform staan meer dan 1.000 cadeau’s waaruit deelnemers kunnen kiezen, verdeeld over negen thema’s: mode/luxe, fijnproeven, huis, high-tech, kinderen, vrije tijd, geschenkbonnen/hotelbonnen, cosmetica en decoratie. Je ontvangt je bestelling na ongeveer vier weken thuis of op het reisbureau waar je werkt.

Miles zijn uitwisselbaar. Dus komt je collega net wat miles tekort? Dan kun je hem/haar miles schenken.

Je Miles Attack is gekoppeld aan je eigen account. Wanneer je bij een ander reisbureau gaat werken, heeft dit dus geen gevolgen voor je account.

 

 

Case Facts:

  • Het programma heeft 30.000 deelnemers in zes verschillende landen
  • In 2018 werd het programma in Nederland gelanceerd
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Tags
Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: