fbpx
Loyalty Program

CASE: My Nintendo

Het is nu nóg leuker om games te spelen!

Loyalty ProgramCase 24 december 2018
My Nintendo
Naam My Nintendo
Organisatie Nintendo
Sector Retail
Land Nederland
Sinds 2016
Type programma Spaarprogramma
Benefits
Dragers Website, app
Thematiek Games
Status Actief

Nintendo

Nintendo is een Japans bedrijf dat is opgericht in 1889. Het bedrijf begon als fabrikant van spelkaarten, maar is later overgestapt naar het ontwikkelen van videogames.  In 1960 bracht Nintendo zijn eerste spelcomputer uit: de Nintendo Entertainment System. In 1990 ging Nintendo het eerste draagbare spelsysteem verkopen, de Gameboy, met als klassiekers Tetris en Super Mario. De Gameboy werd wereldwijd meer dan 110 miljoen keer verkocht! Tegenwoordig komt op elke Nintendo console Pokémon, Mario en Zelda voor.

My Nintendo

Met My Nintendo kun je punten verzamelen voor beloningen, zoals content voor games en diverse kortingen. Om gebruik te maken van My Nintendo moet je (eenmalig) registreren. Er zijn verschillende manieren om punten te sparen, bijvoorbeeld wanneer je de app gebruikt, software koopt of als je je inlogt op andere Nintendo diensten.

Exclusieve voordelen als lid

  • Gegevens van je apps blijven bewaard.
  • Betalen met gouden punten.
  • Download games via de Nintendo website.
  • Speciaal voor jou geselecteerd nieuws.

 

 

Soort punten:

Platina punten
Met het spelen van games kun je platina punten verdienen. Bij elk spel zijn er verschillende missies die je moet voltooien om punten te verdienen. Wanneer je inlogt op je Nintendo account kan je per spel de beschikbare missies zien. Daarnaast spaar je platina punten door gebruik te maken van de Nintendo-diensten. Zo krijg je bijvoorbeeld 100 punten als je je Nintendo Network ID koppelt aan je Nintendo-account en krijg je 30 punten als je één keer per week inlogt op de Nintendo e-shop.

Gouden punten
Gouden punten kunnen gebruikt worden voor aankopen op de Nintendo Switch, Nintendo 3DS- of Wii U-games. Bij elke aankoop ontvang je nieuwe punten. Wanneer je een nieuwe game aanschaft, ontvang je gouden punten ter waarde van maximaal 5% van wat je hebt betaald. Bijvoorbeeld: als je in de Nintendo e-shop € 50,00 voor een spel betaald, ontvang je 250 gouden punten. Bij je volgende aankoop krijg je dan € 2,50 korting. Je gouden punten zijn, nadat je ze hebt ontvangen,  12 maanden geldig.

Beloningen

Je hebt punten verdiend, maar wat kan je er precies mee doen? Met je platina punten kun je korting krijgen op diverse spellen, wissel je punten in voor beloningen zoals exclusieve games en krijg je voorwerpen voor apps. Je gouden punten wissel je om aankopen voor de Nintendo Switch te doen. Dit kan in de Nintendo e-shop of op de website van Nintendo!

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Tags
Delen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: