fbpx
Loyalty Program

CASE: Omroep MAX Ledenprogramma

Lees hier meer over het Ledenprogramma van omroep MAX waarbij leden van verschillende voordelen en privileges genieten.

Loyalty ProgramCase 23 juni 2015
Omroep MAX Ledenprogramma
Naam Omroep MAX Ledenprogramma
Organisatie Omroep MAX
Sector Overige sectoren
Land Nederland
Sinds 2002
Type programma Voordeelprogramma
Benefits Voordelen & Privileges
Dragers Geen
Thematiek Leden van omroep MAX ontvangen extra voordelen en privileges
Status Actief

Omroep MAX

Omroep MAX is een Nederlandse publieke omroep. De omroep werd in het najaar van 2002 door Jan Slagter opgericht en startte met uitzenden op zaterdag 3 september 2005 op zowel radio en televisie.

Omroep MAX is de publieke omroep voor mensen van vijftig jaar en ouder. Leden van Omroep MAX kunnen van verschillende voordelen en privileges genieten met het Omroep MAX Ledenprogramma. In 2014 had de omroep 345.000 leden.

Voordelen
Eén van de privileges die MAX aan leden biedt is de MAX-Ombudsman. Sinds 2013 kunnen MAX-leden met vragen, problemen of klachten telefonisch terecht bij 2 MAX Ombudsmannen. Deze personen maken een vuist namens de leden op het gebied van consumentenrecht, letselschade en verzekeringen.

MAX-leden ontvangen korting op diverse evenementen en voorstellingen. Per periode wisselt het aanbod in bijvoorbeeld theatervoorstellingen, weekendjes weg, culturele reizen en concerten. Daarnaast organiseert MAX diverse ledenactiviteiten die exclusief voor leden toegankelijk zijn. Te denken valt aan de MAX jubileumconcerten, het MAX dansgala, jaarlijks een exclusief concert van The New London Chorale, en ledenarrangementen zoals bezoekjes aan de Bataviawerf of een glasblazerij.

Leden ontvangen ook korting in de webwinkel van MAX. Bijvoorbeeld op CD’s en DVD’s die een link hebben met programma’s van MAX en Koningshuisartikelen.

Tot slot ontvangen MAX-leden vier maal per jaar het MAX Ledenblad. Een magazine van 26 pagina’s met daarin aandacht voor MAX tv, radio en internet aangevuld met algemene redactionele informatie gericht op de 50Plusser zoals interviews, geld en recht, reizen en gezondheid.

Case Facts

  • Een lidmaatschap van Omroep MAX kost 7,50 euro per jaar.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: