fbpx
Loyalty Program

CASE: Overwinningspunten sparen

Het nieuwe loyaliteitsprogramma van 999 Games

Loyalty ProgramCase 29 april 2021
Overwinningspunten sparen
Naam Overwinningspunten
Organisatie 999 Games
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2020
Type programma Spaarprogramma
Benefits Cadeaus
Dragers Website
Thematiek Spellen
Status Actief

999 Games

999 Games is een Nederlands spelletjesmerk bekend van spellen als Catan, Weerwolven en 30 seconds.

Spelletjesmerk 999 Games heeft eind 2020 een eigen spaarprogramma geïntroduceerd. Het programma heet Overwinningspunten en biedt spelletjesfanaten de mogelijkheid om te sparen voor exclusieve producten, zoals extra uitbreidingspakketten en merchandise.

Hoe werkt het?

Klanten kunnen via de website van 999 Games gemakkelijk een account aanmaken waar op gespaard kan worden. Elke klant die een account aanmaakt ontvangt direct 10 gratis Overwinningspunten. Vervolgens ontvangen zij per euro die zij besteden in de webshop 10 Overwinningspunten. Wanneer er voldoende punten zijn gespaard, kunnen deze ingewisseld voor verschillende producten.

Zo is er keuze uit een uitbreidingspakket voor het spel Kwakzalvers, verschillende speelmatten voor Carcassonne en originele 999 Games merchandise, zoals een mok of elastiekjes. Alle cadeaus zijn vooraf te bekijken en variëren van 250 punten tot 1500 punten.  Het spelletjesmerk geeft aan van plan te zijn om het assortiment van de spaarshop uiteindelijk verder uit te breiden, zodat spaarders een steeds groter aanbod hebben om uit te kiezen.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: