fbpx
Loyalty Program

CASE: Pathé All Stars

Spaar voor korting bij elk bioscoopbezoek

Loyalty ProgramCase 10 mei 2019
Pathé All Stars
Naam Pathé All Stars
Organisatie Pathé
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2019
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordeel
Dragers Website, app
Thematiek Vrije Tijd
Status Actief

Pathé

Pathé Nederland is dé bioscoopketen in Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de Franse bioscoopgroep Les Cinémas Gaumont Pathé. Het bedrijf wilt mensen, van jong tot oud, de beste filmbeleving bieden. Dit doen zij in 28 bioscopen in Nederland.

Ongeveer een maand geleden heeft Pathé een eigen loyaliteitsprogramma uitgebracht: Pathé All Stars. Met het nieuwe beloningsprogramma van Pathé kun je makkelijk punten sparen voor korting en andere extra’s. Hiermee hoopt de bioscoopketen de merkvoorkeur van bezoekers te verhogen.

Hoe werkt Pathé All Stars

Voor elke euro die je in de bioscoop of online besteedt krijg je 10 Stars. Hiervoor dien je je aan te melden met een Mijn Pathé-account. Vervolgens kan je bij je volgende bioscoopbezoek via de app op je telefoon een QR-code laten scannen. De QR-code functioneert als digitale pas, wanneer je de pas laat scannen worden de punten automatisch toegekend.

All Stars app

In de All Stars app vind je jouw digitale Pathé All Stars pas en je vouchers. De bedoeling is dat je bij elk bioscoopbezoek je All Stars pas laat scannen, hierdoor spaar je sneller voor gratis bioscoopkaartjes, eten en drankjes. Wat het All Stars programma extra leuk maakt is dat je de Stars die je ontvangt kunt delen met je vrienden. Zolang de andere persoon ook deelnemers is van het All Stars programma kun je via de app binnen 24 uur de punten delen.

 

Beloningen

Spaarshop

Via de website of de app kom je in de spaarshop. Hier kun je je Stars inwisselen voor vouchers. De vouchers kun je dan weer inwisselen voor korting op hapjes en drankjes. Ook kun je sparen voor gratis artikelen zoals een gratis midweek voucher, een luxe 3D bril of een gratis bioscoopkaartje.

 

Acties

In de Pathé All Stars app vind je ook acties terug in de vorm van digitale stempelkaarten. Je krijgt bijvoorbeeld een gratis bioscoopkaartje als je drie keer de bioscoop hebt bezocht en ontvang je een gratis popcorn als je drie keer frisdrank hebt gekocht. Het enige wat je moet doen is je digitale All Stars pas laten scannen en de punten worden automatisch toegevoegd aan de stempelkaart. Als je digitale stempelkaart vol is krijg je een voucher. De voucher kan je bij je volgende bioscoop bezoek scannen. De vouchers zijn na ontvangt wel maar een beperkte tijd geldig.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: