fbpx
Loyalty Program

CASE: Payconiq start samenwerking met ippies

Sparen met QR-betalingen

Loyalty ProgramCase 27 augustus 2020
Payconiq start samenwerking met ippies
Naam ippies
Organisatie Payconiq & ippies
Sector Financieel
Land Nederland
Sinds 2020
Type programma Spaarprogramma
Benefits Cadeaukaarten
Dragers App
Thematiek Financiën
Status Actief

Payconiq

Payconiq is een gratis app waarmee je onderling, in winkels en online kunt betalen. De app is een gezamenlijk initiatief van ING, ASN Bank, Rabobank, RegioBank en SNS.

Een samenwerking tussen het ippies-spaarprogramma en betaalplatform Payconiq leidt ertoe dat gebruikers van de Payconiq-app vanaf nu ook ippie-punten kunnen sparen.

Hoe werkt het?

Gebruikers van Payconiq kunnen met de app betalingen doen door op hun smartphone een QR-code te scannen. Dit kan zowel binnen de vriendenkring als bij (online) winkels. Met ingang van de samenwerking kunnen Payconiq-gebruikers een ippies kaart toevoegen en sparen zij gratis 10 ippies bij iedere betaling vanaf € 1,00. Dit geldt voor alle aankopen bij winkels en webshops in de Benelux waar gebruikers met Payconiq kunnen betalen.

Wat zijn ippies?

Een ippie is een internetpunt met een vaste waarde van €0,01. Wanneer gebruikers voldoende ippies hebben gespaard, kunnen zij deze inwisselen voor cadeaukaarten van deelnemende winkels. 2500 ippies kunnen bijvoorbeeld ingewisseld worden voor een cadeaukaart ter waarde van €25,00.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: