fbpx
Loyalty Program

CASE: Porsche24

Een beloning van Porsche voor haar rijders

Loyalty ProgramCase 25 september 2018
Porsche24
Naam Porsche24
Organisatie Porsche
Sector Automotive
Land Nederland
Sinds -
Type programma Spaarprogramma
Benefits Sparen, privileges
Dragers App
Thematiek Auto's
Status Actief

Porsche

Porsche is een Duits fabrikant van sportauto’s, opgericht in 1931. Als gevolg van de tegenwoordige successen in de internationale autosport aan het begin van de jaren vijftig, groeit Porsche al snel ook buiten Duitsland uit tot een bekende fabrikant van unieke sportieve auto’s met het karakteristieke embleem. Het hoofdkantoor en de fabriek zijn gevestigd in Zuffenhausen, maar inmiddels heeft Porsche in Nederlands al 11 filialen en worden er dagelijks duizenden Porsche’s verkocht.

Porsche24 is het eerste initiatief dat rijders beloont voor wat ze het liefste doen: rijden. Daarnaast hebben zij met Porsche24 op hun smartphone toegang tot alles wat met de Porsche beleving te maken heeft. De app biedt continu nieuwe (video)content over de historie, het heden en de toekomst van het merk en een overzicht van de mooiste routes ter wereld.

Sparen

Porsche rijders worden beloond voor het rijden en het deelnemen aan events. Bij elke kilometer die er gereden wordt, verdient de rijder een punt. Maar bij elk event waaraan deelgenomen wordt, verdient de rijder meerdere punten. Hoeveel punten dat zijn is afhankelijk van het soort event. Door al deze punten op te sparen kom je dichterbij nieuwe levels binnen de app. Binnen de app heb je drie verschillende levels die je kan bereiken.

Levels

Als je genoeg punten hebt gespaard speel je een volgend level vrij binnen de app. Zo kom je vanaf 911 punten in level Silver. Hierbij krijg je verschillende diensten en kortingen cadeau. Je krijgt bijvoorbeeld:

  • Korting op Porsche24 polish behandeling
  • Een jaarabonnement op Christophorus magazine
  • Een Porsche museum jaarkaart
  • Haal- & brengservice voor je Porsche
  • Je Porsche wordt gecheckt voor ieder Porsche24 event

Echt fanatieke rijders kunnen ook de twee volgende levels vrijspelen. Bij 50.000 punten bereik je level Red en bij 75.000 punten level Yellow. Wat je bij het bereiken van de levels Red en Yellow nog extra krijgt, houdt Porsche nog even geheim.

      

 

Events

Voor de echte Porsche fans worden regelmatig events georganiseerd, zoals rijtrainingen, rally’s en trackdays. Ben je geïnteresseerd dan kan je dat aangeven in de app en ook kan je via de app tickets bestellen. Voor sommige events heb je wel een bepaald aantal punten nodig om de tickets te kunnen kopen. Dit verscheelt echter per event en staat vermeldt in de app.

  

 

Routes

In de nieuwe app kan je ook de mooiste routes bekijken die je met je Porsche kan rijden. De routes zijn opgedeeld in drie categorieën. Zo heb je de categorie: Benelux, landmarks en mountains. Al deze routes zijn kosteloos.

      

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: