fbpx
Loyalty Program

CASE: Praxis Plus

Om 'de makers' een handje te helpen

Loyalty ProgramCase 12 november 2019
Praxis Plus
Naam Praxis Plus
Organisatie Praxis
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2019
Type programma Spaarprogramma
Benefits Korting
Dragers Website, app
Thematiek Bouwmarkt
Status Actief

Praxis

Praxis is opgericht in 1978 en behoort tot de top van de doe-het-zelf branche in Nederland. Er werken ruim 3.600 medewerkers in meer dan 190 winkels.

Hoe werkt het?

In de vernieuwde app van Praxis kun je als klant gebruik maken van handige functies en profiteren van extra voordelen en service. Met de app heb je alle openingstijden, locaties en routes naar Praxis winkels bij de hand en ben je altijd up-to-date met alle nieuwe acties en aanbiedingen. Daarnaast is het spaarprogramma geïntegreerd in de app.

De app kan gedownload worden via de App store of Play store. Als lid van Praxis Plus kun je ook profiteren van exclusieve kortingen. De app dient meteen ook als een digitale pas. Als je bij de kassa je pas laat scannen profiteer je altijd direct van minimaal 10% korting op één artikel naar keuze.

Naast korting op artikelen ontvang je ook een stukje extra service. Zo biedt Praxis Plus 1 jaar extra garantie bovenop de standaardgarantie, de mogelijkheid om aanhangers gratis te huren voor de eerste twee uur, 90 dagen retour tijd in plaats van 30 en de mogelijkheid om gereedschap te huren zonder borg te betalen.

Naast korting en extra service biedt Praxis nog meer aan. Zo kun je als Praxis Plus lid Air Miles  aan je pas koppelen in de Praxis app. De pas wordt bij de kassa gescand, daarnaast kun je Air Miles inwisselen om te profiteren van maximaal 10% korting op aankopen.

 

 

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: