fbpx
Loyalty Program

CASE: Privilege Pas ICI Paris XL

Lees hier alles over de ICI Paris XL Privilege Pas waarbij klanten kunnen sparen voor waardecheques.

Loyalty ProgramCase 30 juni 2009
Privilege Pas ICI Paris XL
Naam ICI Paris XL Privilege Pas
Organisatie ICI Paris XL Nederland
Sector Retail
Land Nederland
Sinds Onbekend
Type programma Spaarprogramma
Benefits Korting op aankopen
Dragers Klantenkaart
Thematiek Sparen voor waardecheques
Status Actief

ICI Paris

ICI PARIS XL is een parfumerie met in totaal 268 filialen, verspreid over Nederland, België en Luxemburg. Het assortiment bevat cosmetica-artikelen, parfums en huidverzorgingsproducten.

Privilege Pas ICI Paris XL . Voor klanten van ICI Paris XL die regelmatig luxe merken beautyproducten aanschaffen, heeft ICI Paris een klantenkaart geïntroduceerd, waarmee zij kunnen sparen voor korting.

Deelname
Iedere (potentiële) klant kan in een filiaal van ICI Paris XL een Privilege Pas aanvragen. Na het invullen van een personalia formulier kan de pas direct in gebruik genomen worden.

Sparen & verzilveren
Bij besteding van één euro ontvangt de koper één spaarpunt. De spaarpunten worden na het scannen van de pas automatisch toegevoegd aan het account. Bij iedere 250 punten ontvangt de klant een waardecheque t.w.v. € 5,00. Deze cheque kan in de Nederlandse filialen vrij besteed worden.

Naast het sparen voor een waardecheque, ontvangen spaarders een e-mailnieuwsbrief. Deze e-mailnieuwsbrief bevat informatie over speciale acties, maar geeft ook het gespaarde puntensaldo weer. Tevens worden klanten het gehele jaar op de hoogte gehouden van aanbiedingen door middel van direct mailings.

Case Facts

  • In de Belgische filialen van ICI Paris XL loopt een soortgelijk programma. De Priviliege pas heet in België een getrouwheidskaart. Hier spaar je voor cadeaus of een extra korting van 10% op je aankopen. Daarnaast ontvangen deelnemers op vertoon van de pas bovendien standaard 20% korting op het gehele assortiment. Bij speciale aanbiedingen kunnen er tijdelijk extra bonuspunten gespaard worden.


Privilege Pas ICI Paris XL quote

Beautylink.nl:

“De ICI PARIS XL-parfumerieën zijn stijlvol en eigentijds ingericht en weten een bredere doelgroep te bereiken dan in de branche gebruikelijk is. Het bijzonder uitgebreide assortiment luxe geuren, waaronder alle exclusieve topmerken, worden verkocht door goed opgeleid en deskundig personeel. De Privilege Pas tenslotte, biedt de klant directe prijsvoordelen en genereert grote loyaliteit.”

Iciparisxl.nl:

“Met trots kan ICI PARIS XL melden dat zij vijf jaar op rij is verkozen tot “Beste Winkelketen’ van Nederland in de categorie “Drogisterij & Parfumerie”. In 2008 is uit een groots consumentenonderzoek wederom ICI PARIS XL als beste uit de test gekomen.”

Dunck Loyalty Marketing

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: