fbpx
Loyalty Program

CASE: Rabo Leden Exclusief

Lees hier meer over het Rabo Leden Exclusief programma waarbij klanten voordelen aan anderen kunnen bieden en meer.

Loyalty ProgramCase 31 januari 2015
Rabo Leden Exclusief
Naam Rabo Leden Exclusief
Organisatie Rabobank Rotterdam
Sector Financieel
Land Nederland
Sinds Onbekend
Type programma Voordeel- en affiniteitsprogramma
Benefits Voordelen
Dragers Website
Thematiek Voordelen aan klanten bieden
Status Actief

Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit de coöperatieve grondslag verbinden ze mensen en delen ze kennis. De Rabobank Groep is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed.

Rabo Leden Exclusief is een loyaliteitprogramma aangeboden door Rabobank Rotterdam. Het programma is gericht op zowel particuliere klanten als zakelijke klanten. Iedere klant kan gratis lid worden door zich in te schrijven op de website. Aan een lidmaatschap zijn enkele voorwaarden verbonden. Eén daarvan is dat de klant bankiert bij de Rabobank Rotterdam.

Voordelen
Een lidmaatschap biedt verschillende voordelen. Zo ontvangen leden een Rabo Leden Exclusief pas en kunnen ze gebruik maken van verschillende exclusieve voordelen. Bij registratie ontvangen nieuwe leden een inlogcode waarmee men inlogt op het beveiligde gedeelte op de webiste. Alleen door in te loggen kunnen leden gebruik maken van de voordelen. Ook kunnen leden op de website inloggen op Infotainment en op die manier kaarten reserveren voor verschillende evenementen. Als laatste kunnen leden meediscussiëren op het ledenforum.

Het ledenprogramma van Rabobank Rotterdam kenmerkt zich nog op een andere manier. Leden kunnen niet alleen profiteren van verschillende voordelen, maar als zakelijke klant kun je ook gratis een voordeel bieden aan de andere leden. Het ledenvoordeel heet daarom ook 360°voordeel. Het programma wordt ondersteund door een website en het magazine Rabobank Dichterbij Rotterdam.

Case Facts

  • Rabobank Nederland biedt ledenvoordeel aan al haar leden via Rabobank Dichterbij. Rabobank Rotterdam biedt daarnaast Rabo Leden Exclusief enkel aan haar klanten.
  • Rabo Leden Exclusief kenmerkt zich door het bieden van lokaal voordeel, dat geboden wordt door zakelijke klanten van de Rabobank.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: