fbpx
Loyalty Program

CASE: Rewards “R” Us programma

Lees hier alles over het Rewards “R” Us programma waarbij ouders kunnen sparen voor producten en privileges ontvangen.

Loyalty ProgramCase 30 november 2012
Rewards “R” Us programma
Naam Rewards "R" Us
Organisatie Toys "R" Us en Babies "R" Us
Sector Retail
Land Verenigde Staten
Sinds Juli 2012
Type programma Spaarprogramma
Benefits Korting op producten
Dragers Klantenkaart
Thematiek Sparen voor korting
Status Actief

Toys "R" Us

Toys “R” Us, Inc. is een Amerikaans speelgoedbedrijf wat in 1948 is opgericht. Het bedrijf heeft meer dan 1800 Toys “R” Us en Babies “R” Us vestigingen wereldwijd.

Het Rewards “R” Us programma is het spaarprogramma van het Amerikaanse Toys “R” Us en Babies “R” Us. Aanmelden voor het programma kan in de winkel, waarna je je Rewards “R” Us card via rewardsrus.toysrus.com registreert. Direct aanmelden via de website kan ook. Deelname is gratis.

Sparen & verzilveren
Klanten kunnen punten sparen in zowel de fysieke als online winkels. Voor iedere uitgegeven dollar bij Toys “R” Us en Babies “R” Us ontvangt de consument één spaarpunt. Iedere 125 punten zijn vijf ‘reward dollars’ waard. Deze reward dollars kunnen in de winkels van Toys “R” Us en Babies “R” Us worden uitgegeven, binnen 60 dagen na ontvangst.

Sparen kan ook met een “R” US Credit Card; het sparen gaat dan sneller en de deelnemer krijgt meer voordelen. Credit Card houders sparen twee punten per uitgegeven dollar en ontvangen daarvoor ‘reward dollars’ van 10 dollar. Verder sparen zij ook op alle plekken buiten Toys “R” Us waar zij betalen met deze credit card; ze ontvangen één punt voor elke vier dollar die ze besteden. De punten blijven altijd geldig en hebben geen verloopdatum.

Voordelen
Naast het spaarprogramma kunnen leden van Rewards “R” Us ook van een aantal andere voordelen gebruik maken. Zo zijn er regelmatig exclusieve verkoopmomenten in de winkels en andere speciale events. Ook krijgen leden regelmatig aanbiedingen per e-mail toegestuurd in de vorm van een coupon die in de fysieke of online winkel kan worden verzilverd. Daarnaast heeft Rewards “R” Us deals gesloten met diverse partnermerken, die kortingen beschikbaar stellen voor leden van Rewards “R” US.

Credit Card houders profiteren van meer voordelen dan de reguliere cardhouders. Zo ontvangen zij 15% korting of speciale financiering op de dag dat zij hun Credit Card aanvragen en krijgen ze elke donderdag 10% korting in de Toys “R” Us winkels.

Rewards “R” Us case Facts

Leden van Rewards “R” Us kunnen zich ook gratis opgeven voor Geoffrey’s Birthday Club. Hun kind krijgt dan tot zijn 10e verjaardag elk jaar een verjaardagskaartje, eventueel een telefoontje van Geoffrey de giraf en een klein cadeautje in de winkel.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: