fbpx
Loyalty Program

CASE: Sparen voor Shell speelgoedautootjes

Loyalty ProgramCase 31 juli 2020
Sparen voor Shell speelgoedautootjes
Naam Salt Water Supercars
Organisatie Shell
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2020
Type programma Spaaractie
Benefits Salt Water Supercars
Dragers Zegelboekje
Thematiek Automotive
Status Actief

Shell

Shell is een Nederlands-Britse multinational, behorend tot zes grootste staats-onafhankelijke oliemaatschappijen van de wereld.

Bij Shell kan je deze zomer sparen voor autootjes die op zout water rijden. Wanneer klanten vier spaarzegels inleveren, ontvangen zij voor een klein bedrag een autootje. Zij kunnen dan kiezen tussen vier verschillende ‘supercars’, Fireball, Sunchaser, Lightning of Shadow.

Iedere auto beschikt over twee metalen plaatjes die zorgen voor 30 minuten raceplezier. Wanneer met een pipet zout water over deze plaatjes worden gegoten, gaat de auto rijden. Shell verkoopt daarnaast nog oplaadbare batterijen, ter vervanging van de metalen plaatjes. Zo kunnen klanten met de autootjes blijven spelen, ook nadat de plaatjes uitgewerkt zijn.

Hoe kan je sparen?

Klanten van Shell kunnen zegels sparen door een mealdeal, een Car-Wash of een Car Care product te kopen, maar ook bij afname van brandstof. Voor de klanten die liever niet sparen, zijn de autootjes verkrijgbaar tegen inwisseling van Air Miles en los verkrijgbaar voor de verkoop.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: