fbpx
Loyalty Program

CASE: Spaarprogramma Etos Superbaby

Lees hier meer over het Etos Superbaby spaarprogramma waarbij deelnemers sparen voor gratis producten en kortingen.

Loyalty ProgramCase 30 april 2009
Spaarprogramma Etos Superbaby
Naam Etos Superbaby
Organisatie Etos
Sector Retail
Land Nederland
Sinds Onbekend
Type programma Spaarprogramma
Benefits Korting & Gratis producten
Dragers Spaarkaart
Thematiek Sparen voor korting op/en producten
Status Actief

Etos

Etos is een Nederlandse drogisterijketen die onderdeel is van Koninklijke Ahold NV. De keten is voortgekomen uit een coöperatie van kruidenierswinkels, die op haar beurt was ontstaan uit winkels van het Philipsconcern.

Spaarprogramma Etos Superbaby , hiermee sparen ouders met baby’s voor gratis producten of voor contante korting bij Etos.

Spaarprogramma Etos Superbaby deelname

Bij iedere vijf euro besteding aan babyproducten bij Etos ontvangt de deelnemer een Superbaby spaarsticker. Op alle Etos My Baby luiers verpakkingen zitten twee extra babyzegels. Superbaby spaarstickers worden niet uitgegeven bij aankoop van geneesmiddelen, homeopathie en zuigelingenvoeding tot 6 maanden.

Verzilveren

Tegen inlevering van een volle spaarkaart met 15 Superbabyspaarstickers kun je één van de zes gratis spaarcadeaus uitkiezen. De gratis spaarcadeaus komen uit een door Etos geselecteerd en wisselend assortiment. Cadeaus zijn bijvoorbeeld Pampers luiers of baby billenspray. Naast de spaarcadeaus kun je ook kiezen voor een korting van 5 euro op een Megapak Pampers Baby-Dry of Active, of een contante korting van € 2,50, geldig op het gehele assortiment van Etos, behalve op geneesmiddelen, homeopathie, zuigelingenvoeding tot 6 maanden en tabaksartikelen.

Communicatie

Klanten van Etos kunnen zich aanmelden voor de Etos Superbaby Nieuwsbrief. In deze tweewekelijkse e-mailnieuwsbrief staat vermeld wanneer welke babyspullen bij Etos in de aanbieding zijn.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: