fbpx
Loyalty Program

CASE: Tanken bij AVIA

Keuze uit verschillende voordelen

Loyalty ProgramCase 23 maart 2018
Tanken bij AVIA
Naam Keuzesparen, Clubsparen
Organisatie Avia
Sector Vervoer
Land Nederland
Sinds -
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen, Cadeaus
Dragers Spaarpas
Thematiek Voordeel bij tanken
Status Actief

Avia

AVIA is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland. AVIA Nederland is de snelst groeiende aanbieder van brandstoffen en het tweede merk in Nederland qua locatiedichtheid. De verkooppunten van AVIA bevinden zich veelal binnen de stedelijke gebieden en bedienen maandelijks ruim 2 miljoen klanten.

AVIA Keuzesparen

Bij het spaarprogramma Keuzesparen kan je als klant zelf kiezen waarvoor je wil sparen. Sparen kan met behulp van een pas, die je kan ophalen bij de deelnemende AVIA tankstations. In je Mijn AVIA account kan je jouw saldo van gespaarde punten gemakkelijk terugvinden. Per 100 verdiende punten kan je jouw tegoed omzetten in een cadeau.

Online kan je jouw 100 punten inruilen voor een fonQ.nl giftcard t.w.v. €2,-. Je kan ook je punten verzilveren bij één van de aangesloten, bemande tankstations. Hier krijg per 100 punten €2,- tanktegoed of kies je voor een cadeaubon t.w.v. €3,- bij bijvoorbeeld TUI, Bart Smit, Douglas, Intersport of Gamma.

 

 

AVIA Clubsparen

Naast dat je voor cadeaus voor jezelf kunt sparen, kan je er ook voor kiezen om voor een club of vereniging te sparen. Als je voor een club of vereniging wil sparen dat kan dat door dit eenmalig te registeren. Vervolgens worden jouw spaarpunten automatisch bijgeschreven op de speciale Clubspaarkaart. Je kan ook als bestaande AVIA klant je spaarpunten alsnog doneren aan de club. Elke 100 punten is €2,- waard. De club kan deze punten zelf verzilveren bij AVIA en het tegoed naar eigen inzicht besteden.

 

 

AVIA Tankkaart en AVIA Truckkaart

Organisaties en zelfstandigen kunnen naast het sparen, ook de AVIA Tankkaart of AVIA Truckkaart inzetten. Met deze tankpas kunnen werknemers eenvoudig en snel afrekenen en kan de werkgever de pas online beheren voor een beter inzicht in het verbruik. Hiermee hoeft de werknemer de tankbeurt niet ter plekke te betalen, maar ontvangt de werkgever periodiek een factuur.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Tags
Delen
Reacties
  1. Labout 12 maanden geleden

    Dit was een mooi spaarsysteem. Helaas de nieuwe is waardeloos je krijgt korting op artikelen die als je ze opzoekt goedkoper te vinden zijn op internet. Dus dat word weer tanken bij bp

Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: