fbpx
Loyalty Program

CASE: Valkloyal

Korting en privileges bij Van der Valk

Loyalty ProgramCase 8 december 2015
Valkloyal
Naam Valkloyal
Organisatie Van der Valk hotels
Sector Leisure
Land Nederland
Sinds In 2014 vernieuwd
Type programma Voordeelprogramma
Benefits Korting en privileges
Dragers Online account
Thematiek
Status Actief

Van der Valk is een familiebedrijf, waarvan het beginpunt ligt in 1939, toen Martien van der Valk sr. het dranklokaal De Gouden Leeuw in Voorschoten ombouwde tot een hotel. Het was zijn streven elk van zijn elf kinderen een eigen hotel te geven.

Gerrit van der Valk, de latere concernleider, kreeg het zesde hotel. Hij wilde het concern veel groter maken en stichtte behalve hotels ook motels. De Van der Valk-keten heeft nu 68 vestigingen in Nederland en daarnaast verschillende vestigingen in het buitenland. Net als de eerste hotels zijn ze in handen van familieleden.

Valkloyal is een loyaliteitsprogramma voor bezoekers van de hotels van Van der Valk. Het doel van het programma is om klanten vaker online een overnachting te laten boeken bij een van de eigen hotels en ze te stimuleren om een online account aan te maken. Loyale klanten die boeken met hun account sparen hiermee voor korting op hun vervolgboekingen en profiteren van een aantal extra privileges.

Deelname

ValkAccount
Om deel te nemen aan het Volkloyal programma dien je een ValkAccount te hebben.
Deze kun je aanmaken via één van de websites van Van der Valk, bijvoorbeeld op valkloyal.nl of valkexclusief.nl.

Het aanmaken van een ValkAccount kan voorafgaande of na je online boeking voor een overnachting bij een van de deelnemende Van der Valk hotels. Zodra je een account hebt aangemaakt, doe je automatisch mee met het voordeelprogramma.
Wanneer je inlogt op één van de websites met je ValkAccount kun je de voordelen van het programma bekijken op je dashboard en de opbouw van je tegoed inzien en beheren.

Sparen- en spaarmechanismen
Als member van het Valkloyal programma geniet je van een aantal exclusieve priviléges. Daarnaast spaar je bij elke overnachting, door te overnachten in een van de hotels van de keten voor korting op je volgende bezoek.

Sparen voor korting
Door te overnachten in een Van der Valk hotel bouw je als Valkloyal member spaartegoed op. Voor een reguliere overnachting is dit €5 per persoon. Als je een arrangement of overnachting hebt geboekt met een actietarief dan is het €2,50 per persoon.

Via een bedankmail achteraf wordt je geïnformeerd over de hoogte van je tegoed. Deze wordt voor je bijgeschreven op jouw account. Bij een volgende online boeking kan je zelf bepalen of je je tegoed wilt inzetten of dat je verder spaart voor een hogere korting.

Overige privileges
Naast het sparen voor korting via je online boeking, krijg je als vaste gast ook nog een aantal anderen voordelen:
– Gratis ‘Lazy Sunday’: Je hoeft pas om 17.00 uit te checken in plaats van 12.00 (op basis van beschikbaarheid)
– Je krijgt een gratis drankje bij aankomst
– Gegarandeerd de laagste prijsgarantie bij je boeking via de Van der Valk websites
De mogelijkheid om boekingen te wijzigen en tot 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren.Gratis gebruik van internet tijdens je verblijf

Communicatie
Als Valkloyal member word je via e-mail op de hoogte gehouden van je saldo. Dit saldo is ook altijd te bekijken via een eigen dashboard op je persoonlijke account.

Nieuwsbrieven beheren
Op dit dashboard vind je overzichtelijk alle informatie over het programma. Je kunt er zelf je reserveringen, saldo en gegevens inzien en beheren. Ook kun je aangeven welke nieuwsbrieven je wilt ontvangen. . Op deze manier ontvang je alleen de aanbiedingen die jij interessant vindt.

Case facts

  • Saldo sparen en korting verzilveren is alleen mogelijk bij boekingen voor een van de Valk Exclusief hotels met je online account. De deelnemende hotels zijn te vinden via de website Valkloyal.nl
  • Naast het ValkLoyal programma bestaat er een ValkBonus actieprogramma waarbij je als member naast je ValkLoyal saldo, een extra actietegoed krijgt in de vorm van ValkBonus. Iedere ValkBonus actie is tijdelijk geldig en is alleen van toepassing op boekingen die gedaan worden via de website van ValkExclusief.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: