fbpx
Loyalty Program

CASE: VIP Club

Voordelen en acties bij Pets Place en de Boerenbond

Loyalty ProgramCase 28 april 2017
VIP Club
Naam VIP club
Organisatie Boerenbond en Pets Place
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2017
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen en acties
Dragers App en klantenkaart
Thematiek Voordeel en acties voor klanten van Pets Place en Boerenbond
Status Actief

IJsvogel Retail

IJsvogel Retail is als organisatie eigenaar van de formules Pets Place en Boerenbond.  In Nederland zijn er momenteel 197 Pets Place dierspeciaalzaken en 67 Boerenbond winkels, welke zich richten op tuinen.

Hoe werkt de VIP Club?

Houd je van huisdieren en/of tuinieren? Dan kun je nu lid worden van de VIP Club en sparen voor extra voordeel bij Boerenbond en Pets Place. Je kan je aanmelden voor de VIP Club door de Pets Place app of de Boerenbond app te downloaden. Je activeert je VIP Club account door je e-mailadres in te vullen en een wachtwoord in te stellen. Je ontvangt hierna een e-mail met een link waarmee je je VIP account activeert.

Gebruik je in plaats van een app liever een fysieke kaart? Dan kun je deze ophalen in een van de winkels en kun je online je account activeren. Echter biedt de VIP Club app je wel meer verrassingen en gemak dan wanneer je alleen gebruik maakt van de klantenkaart.

 

Pets Place app

 

Voordelen van de VIP Club

Leden van de VIP Club ontvangen allerlei voordelen zoals:

Altijd korting
Door het scannen van je klantenkaart of telefoon spaar je automatisch bij iedere uitgegeven euro bij Boerenbond of Pets Place één punt. Met deze punten kun sparen voor cadeaus voor je huisdier of tuin en je kunt deze punten omzetten in korting. Zo kun je bijvoorbeeld 250 gespaarde punten inwisselen voor € 2,50 korting. Ook kun je met de gespaarde punten een donatie doen aan een goed doel, namelijk: de Dierenbescherming of KNGF.

Persoonlijke aanbiedingen
Gebruikers van de VIP Club ontvangen geregeld persoonlijke exclusieve aanbiedingen. Deze sluiten aan op de interesses en wensen van de gebruiker. De aanbiedingen worden bepaald aan de hand van aankoopgedrag en het profiel van de gebruiker. Je kunt bijvoorbeeld in de app  aangeven wat voor soort huisdieren en of je een tuin en/of balkon hebt.

VIP events
VIP Club gebruikers worden voor exclusieve VIP events uitgenodigd waar tuin- en huisdiereigenaren samenkomen.

Relevante tips
Bovendien biedt de app uitkomst voor alle vragen op het gebied van huisdier en tuin. Zo krijgen gebruikers naar behoefte tips en persoonlijk advies over de verzorging van tuin en/of huisdier. Ook bevat de app relevante informatie over deze onderwerpen.

 

 

Communicatie

Nadat je je account geactiveerd hebt, ontvang je wekelijks een e-mailnieuwsbrief met informatie over acties, tips en je persoonlijke aanbiedingen. Deze persoonlijke aanbiedingen ontvang je ook in de app. Door je profiel in de app aan te vullen door je interesses aan te geven, ontvang je nog meer nieuwtjes en voordeel.

 

CASE FACTS

  • De VIP Club is in maart 2017 gelanceerd.
  • De app is ontwikkelt om de klanten van BoerenBond en Pets Place nog beter en persoonlijker te kunnen helpen.
  • Als je al een Boerenbond en/of Pets Place klantenkaart hebt, kun je deze koppelen aan de app.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: