fbpx
Loyalty Program

CASE: Vitaminclub

Sparen voor cadeaus en kortingen

Loyalty ProgramCase 12 januari 2016
Vitaminclub
Naam Vitaminclub
Organisatie Vitaminstore
Sector Retail
Land Nederland
Sinds 2012
Type programma Voordeelprogramma
Benefits Sparen voor cadeaus en kortingen
Dragers Klantenkaart
Thematiek Gezondheid
Status Actief

Vitaminstore

Vitaminstore voert een breed assortiment gezondheidsproducten en verkoopt onder andere de bekende A-merken Solgar, Orthica, MDY, EAS, Dr. Hauschka en Weleda. De huismerken Vitaminhealth, Vitaminsports en Vitaminbeauty zijn met hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding een toevoeging aan het assortiment. Bij Vitaminstore kun je ook terecht voor een advies. Vitaminstore heeft meer dan 31 winkels verspreid door Nederland. Je kunt ook eenvoudig en snel alle producten online bestellen.

Kun je af en toe wel een extra dosis vitamine gebruiken en ga je daarvoor wel eens naar de Vitaminstore? Dan kun je meedoen met het Vitaminclub voordeelprogramma. Als lid van de Vitaminclub spaar je voor cadeaus en kortingen bij je aankopen in een van de Vitaminstores in Nederland of online op de website.

Deelname
Lid worden van de Vitaminclub is gratis en kan in de winkel of online. Als je je in de winkel aanmeldt krijg je na het achterlaten van je gegevens een fysieke klantenpas. Deze is gekoppeld aan een online account van de Vitaminstore waarmee je direct punten gaat sparen. Online kun je ook jouw account aanmaken via vitaminstore.nl/vitaminclub. Hierbij zorgen je naam, emailadres, postcode en huisnummer ervoor dat je zowel online als bij fysieke aankopen in de winkel punten spaart.

De hoogte van je spaarpunten is altijd in te zien via je account op de website van de Vitaminestore. Je dient hiervoor in te loggen met jouw gegevens. Na het inloggen kun je ook een favorieten lijstje aanmaken, je eerdere aankopen inzien en profielgegevens bekijken of wijzigen.

Sparen en spaarmechanismen
Als lid van Vitaminclub krijg je voor elke euro die je besteedt bij de Vitaminstore één Vitaminpoint. Je gespaarde Vitaminpoints kun je op de website of bij een Vitaminstore inwisselen voor cadeaus en kortingen. Dit zijn kortingen op eigen producten van de Vitaminstore maar ook op producten en uitjes van partners van het voordeelprogramma. Elke maand worden er nieuwe cadeaus en uitjes geselecteerd welke allen te vinden zijn op de website Vitaminstore.nl/vitaminclub

De waarde van de cadeaus en kortingen loopt op naar mate je gespaarde punten oplopen. Daarnaast is het zo dat voor een aantal cadeaus er geen punten ingewisseld hoeven te worden. In principe kun je als lid van de Vitaminclub profiteren van de volgende vier soorten voordelen:

 • Gratis producten zonder spaarpunten in te wisselen (cadeau)
 • Gratis producten indien er gespaarde punten ingewisseld worden
 • Korting op producten zonder spaarpunten in te wisselen
 • Korting op producten door spaarpunten in te wisselen (bijbetalen).

De cadeaus en kortingen zijn ingedeeld in vijf categorieën:

 • Vitaminstore Producten
 • Er-op-uit
 • Eten, Drinken & Slapen
 • Sport & Ontspanning
 • Kado Artikelen

Communicatie
Via de post, email en social media wordt je als lid van de Vitaminclub geïnformeerd over alle speciale aanbiedingen, voordelen en acties. Daarnaast ontvang je exclusieve uitnodigingen voor leuke evenementen.
Vier keer per jaar ontvang je het Vitamagazine in de brievenbus en ook krijg je regelmatig extra kortingscoupons voor je aankopen bij de Vitaminstore toegezonden.

Bij aanmelding voor de Vitaminclub ontvang je automatisch de nieuwsbrief van de Vitaminstore. Hierdoor ben je als eerste op de hoogte van nieuwe producten en acties bij de Vitaminstore en ontvang je tips en informatie over verschillende soorten vitamines en mineralen. Mocht je deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je hem uitzetten via jouw account.

Case facts

 • Direct nadat je een account hebt aangemaakt kun je gratis twee tijdschriften en een e-book downloaden.
 • Het Vitamagazine staat vol met informatie en artikelen die passen bij de vier hoofdonderwerpen van de Vitaminstore: Health, Sports, Beauty en Food en is in elke Vitastore te verkrijgen of online te lezen.
 • Op jouw online account kun je je favoriete onderwerpen selecteren waardoor de aanbiedingen hierop gesorteerd worden.
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: