fbpx
Loyalty Program

CASE: Volkswagen Inclusief

Lees hier alles over het Volkswagen Inclusief programma waarbij Volkswagen-rijders profiteren van voordelen en extra’s.

Loyalty ProgramCase 31 december 2014
Volkswagen Inclusief
Naam Volkswagen Inclusief
Organisatie Volkswagen
Sector Automotive
Land Nederland
Sinds Mei 2007
Type programma Affiniteitprogramma
Benefits Kortingen & privileges
Dragers Klantenkaart
Thematiek Extra's en privileges voor Volkswagenrijders
Status Actief

Volkswagen AG

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van Volkswagen AG. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf (anno 2015).

Om trouwe Volkswagen-rijders te binden en te belonen biedt Volkswagen hen bijzondere voordelen. Dit doet Volkswagen via het loyaliteitsprogramma Volkswagen Inclusief.

Deelname
Om lid te worden van Volkswagen Inclusief kunnen klanten zich inschrijven via mijnvolkswagen.nl. Zij ontvangen dan een gratis klantenkaart, de Inclusief kaart. Op vertoon van deze kaart profiteren klanten van talloze voordelen, extra’s en privileges.

Voordelen
Bij Inclusief-klanten wordt de jaarlijks terugkerende APK in combinatie met een grote onderhoudsbeurt of jaarbeurt gratis uitgevoerd. Bij een losse APK-keuring ontvangt men twintig euro korting. Leden kunnen ook voor een gratis veiligheids- en aircocheck terecht bij hun dealer.

Daarnaast ontvangen Inclusief-klanten twintig procent korting op lifestyle-artikelen van Volkswagen. Men ontvangt bijvoorbeeld korting op Volkswagenkleding, schrijf- en lederwaren en cadeaus voor de kinderen.

Wanneer een Volkswagen Inclusief-klant kiest voor de Inclusief Visa Card, dan krijgt hij tevens één procent korting bij álle tankstations wereldwijd bij betaling met zijn Volkswagen-kaart. Ook zijn de eerste twee uur parkeren in de Q-Park parkeergarages in Nederland gratis.

Communicatie
Inclusief-leden worden op mijnvolkswagen.nl op de hoogte gehouden van het Volkswagen-nieuws. Ook ontvangen leden maandelijks een online nieuwsbrief met daarin onder meer ontwikkelingen omtrent nieuwe modellen, dealernieuws, Volkswagen-evenementen en landelijke acties.

Case Facts

  • Voor Volkswagen-rijders met een bedrijfswagen is er ook een loyaliteitsprogramma: Volkswagen Bedrijfswagens Inclusief.

Dunck Loyalty Marketing

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: