fbpx
Loyalty Program

CASE: WE is ME

Voordelen en acties bij WE voor members

Loyalty ProgramCase 29 maart 2016
WE is ME
Naam WE is ME
Organisatie WE
Sector B2C
Land Nederland
Sinds Oktober 2014
Type programma Voordeelprogramma
Benefits Voordelen en acties
Dragers Website, nieuwsbrief en app
Thematiek Voordeel en acties voor klanten van WE Fashion
Status Actief

WE Fashion

WE Fashion is een Nederlands modemerk met betaalbare en toegankelijke collecties voor mannen, vrouwen en kinderen. Het merk is met circa 250 winkels en 3.000 medewerkers vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. De kernwaarden van WE Fashion zijn: puur, inspirerend en verrassend. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat bij WE Fashion in de strategie centraal. Zij wil een bijdrage leveren aan het structureel verminderen van de belasting van het milieu. Daarnaast zet WE Fashion zich o.a. in voor dance4life.

Hoe werkt het?
Wil je WE is ME Member worden? Dat kan! Je kan je aanmelden voor WE is ME aan de kassa in de WE stores. De store medewerker noteert je naam en e-mailadres en vervolgens ontvang je een e-mail met een activatielink. Via de activatielink kun je je gegevens aanvullen en je account activeren. Ook kun je je aanmelden via de WE Fashion website en de WE app. In de app vind je alle aanbiedingen, acties en uitnodigingen en via de nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van alle persoonlijke aanbiedingen, pre-sales, exclusieve VIP events en nieuwe collecties.

De voordelen
WE is ME members ontvangen allerlei voordelen zoals:

 • Welcome voucher: nieuwe members ontvangen 24 uur na aanmelding een voucher met € 10,- korting bij besteding van minimaal € 50,-.
 • Exclusieve pre-sale: je krijgt als eerste toegang tot de sale.
 • Member days: een paar keer per jaar kun je shoppen met 20% korting. Zo ontving je bijvoorbeeld als member t/m 31 januari 2016 20% korting op de nieuwe Spring collectie.
 • Winacties: je kunt bijvoorbeeld t/m 21 maart 2016 kans maken op één jaar lang gratis denim bij WE Fashion en een styling sessie met een bekende blogger samen met je vrienden. Deelnemen kan door drie vrienden te taggen in een bericht waarin je vertelt wat je favoriete WE Fashion Blue Ridge item is. De winnaar ontvangt voor € 430,- aan vouchers om te shoppen bij WE Fashion en de drie getagde vrienden mogen een Blue Ridge item uitzoeken t.w.v. € 100,-.
 • Goodies en giveaways om je te verwennen.
 • Exclusieve VIP events zoals een meet-en-greet lunch met Doutzen Kroes en 14% korting op de hele collectie op Valentijnsdag.
 • Students Only: ben je student en member? Op vertoon van je collegekaart en identiteitskaart aan de kassa ontvang je 10% studentenkorting, een collegejaar lang!
 • Exclusieve aanbiedingen: zo ontvang je als member bij besteding van € 60,- aan de Kids collectie een gratis The Voice Kids T-shirt.

Daarnaast vraagt WE Fashion je om mee te denken over verbeteringen in o.a. de winkels en collecties via ‘We like your opinion’. Als member kun je zelf kiezen of je hieraan deel wil nemen.

Hoe blijf je op de hoogte?
Bij aanmelding voor het membership vraagt WE Fashion of je op de hoogte gehouden wil worden van alle persoonlijke aanbiedingen, pre-sales, exclusieve VIP events en nieuwe collecties middels de nieuwsbrief. Je kunt hierbij aangeven of je geïnteresseerd bent in men, women, boys en/of girls. Zo ontvang je alleen berichten die aansluiten bij jouw interesse(s). Naast de nieuwsbrief heeft WE Fashion een app. Je kunt inloggen in de app met je WE is ME account. Onder het kopje ‘My coupons’ vind je al je persoonlijke aanbiedingen. Bij je bestelling worden de coupons, indien relevant, automatisch toegepast. Daarnaast heeft de app een unieke QR code waarmee je je kunt identificeren als WE is ME member in de stores, een store locator waarmee je WE stores makkelijk kunt opzoeken, een barcode scanner waarmee je de voorraad informatie van artikelen kunt checken en veel meer. Ook kun je op de hoogte blijven via de website en de informatie in de stores.

Case facts

 • WE Fashion heette vroeger ‘HIJ’ en ‘ZIJ’. De eerste ‘HIJ’ winkel werd in 1962 in Amsterdam geopend. In 1999 werd ‘HIJ’ en ‘ZIJ’, ‘WE MEN’ en ‘WE WOMEN’. Inmiddels heeft WE Fashion 250 winkels verspreid over Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.
 • WE is ME is in oktober 2014 gelanceerd. Sinds de lancering heeft WE is ME al meer dan een half miljoen members.
 • Op 13 februari 2015 is de app WE Fashion gelanceerd. Door in te loggen met je WE is ME account kun je al je persoonlijke aanbiedingen in de app bekijken.
Downloads
 
Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Sanne van Wijk
Dunck

Tags
Delen
Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: