fbpx
Loyalty Program

CASE: Zeelandpas

Zo zie je ZeelandPas!

Loyalty ProgramCase 17 mei 2018
Zeelandpas
Naam ZeelandPas
Organisatie De ZeelandPas wordt uitgegeven door VVV Zeeland
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2015
Type programma Voordeelprogramma
Benefits Korting en gratis extra's
Dragers Website, nieuwsbrief en Facebookpagina
Thematiek Leisure
Status Actief

ZeelandPas

De ZeelandPas is gerealiseerd door Provincie Zeeland, Economische Impuls Zeeland, Kenniscentrum Kusttoerisme, Stichting Beleef Zeeuws-Vlaanderen, Stichting SchouwenDuivelandPas en de gemeenten Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere en Vlissingen.

De passen worden onder andere uitgegeven door VVV Zeeland.

De ZeelandPas

Met de ZeelandPas ontvang je allerlei voordelen in de provincie Zeeland. Je koopt de pas al voor €4,- per persoon, bij bijvoorbeeld VVV’s, accommodaties, supermarkten en boekhandels door heel Zeeland. De ZeelandPas is een bepaalde periode geldig, onafhankelijk wanneer in het jaar je de pas koopt. Dit jaar is de geldigheid van 1 maart 2018 tot en met 28 februari 2019. Zodra je de pas gekocht hebt, kun je gebruik maken van de vele voordelen.

 

Wat krijg je met je ZeelandPas?

De ZeelandPas helpt mensen Zeeland te ontdekken, door voordeel te bieden op o.a. attracties, musea en belevenissen in Zeeland. Het voordeel wordt aangeboden in verschillende categorieën: actief, culinair, cultuur, shoppen en wellness. Op de website vind je per categorie verschillende acties, waarbij je ook kunt filteren op regio en of de actie geschikt is voor kinderen. In het totaal zijn er ongeveer 350 acties waar je van kunt profiteren.

Per actie staat aangegeven waar in Zeeland het betreffende voordeel is en hoeveel korting je ontvangt.

Vervoer en extra’s

Naast het voordeel op diverse activiteiten kun je met de ZeelandPas ook gebruik maken van korting op vervoer en gratis extra’s! Zo krijgen pashouders o.a. korting op taxi’s en dagkaarten voor de bus. Bovendien kun je met de ZeelandPas gebruik maken van verschillende gratis activiteiten, zoals het bezoek aan bepaalde musea, een stadswandeling en een pilates/joga les.

 

Personaliseren

Wanneer je de ZeelandPas koopt, gebruik je hem in eerste instantie anoniem. Je kunt ervoor kiezen om je ZeelandPas te personaliseren door je gegevens digitaal aan te vullen. Op deze manier kan je o.a. de nieuwsbrief ontvangen en maak je kans op diverse prijzen, zoals bijvoorbeeld de VVV Zeeland-fietsknooppuntenkaarten en de ZeelandPas 2019.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: