fbpx
Loyalty Insight

Marketing anno 2017: (her)ken je klant!

Infographic over de trends en voorspellingen van marketing

Welk bedrijf droomt hier niet van? Het kunnen herkennen van je klant op elk mogelijk moment; zowel online via apps, websites en email als offline via bezoeken aan fysieke winkels of een belletje naar het call center. Dit alles om de individuele klantervaring zo persoonlijk en relevant mogelijk te krijgen. Wat staat er nog overeind van de voorspellingen voor 2017? Tijd om de balans op te maken.

Customer loyalty krijgt de hoogste prioriteit voor marketeers in 2017. Dit voorspelde Signal, een marketing technologie bedrijf uit de Verenigde Staten die onderzoek heeft gedaan naar de trends en voorspellingen voor digital marketing in 2017. Wereldwijd vindt 73% van de marketeers dat de klant een persoonlijke ervaring nodig heeft om succesvol te zijn. Helaas denkt slechts 37% dit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren. Het is noodzakelijk dat ook de top van een bedrijf het belang inziet dat data en technologie nodig zijn om de ‘customer experience’ tot een hoger niveau te brengen.

Vaar jij nog de juiste koers? Onderstaande infographic geeft inzicht in de 8 trends van nu en actiestappen om je verder op weg helpen.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Marlijn van Opzeeland
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: