fbpx
Loyalty Program

Swissôtel Amsterdam wint World Travel Award

Swissôtel Amsterdam is tijdens de uitreiking van de jaarlijkse World Travel Awards bekroond tot het Leading Boutique Hotel van Nederland. Het luxe viersterrenhotel met uitzicht op de Dam won de award voor de derde keer, daarvoor won het hotel vier jaar op rij de award voor Leading Business Hotel.

De winnaars van de World Travel Awards worden gekozen op basis van stemmen van zowel gasten als professionals uit de reis- en toerisme-industrie.

Harold Kluit, General Manager Swissôtel Amsterdam, is vereerd met het winnen van de award: ‘Het is een groot compliment voor het hotel en alle medewerkers, zeker binnen de competitieve Amsterdamse hotelmarkt.’ Swissôtel is sinds juli 2016 onderdeel van de internationale hotelgroep AccorHotels. Sinds juli dit jaar maakt Swissôtel deel uit van het wereldwijde loyalty programma Le Club AccorHotels. Ook de merken Fairmont en Raffles – eveneens per juli 2016 onderdeel van de hotelgroep – zijn toegevoegd aan het loyalty programma. ‘De 50 miljoen leden wereldwijd profiteren hierdoor van een nog groter en persoonlijker aanbod van hotels’, aldus Kluit.

 

Door: Marjon Prummel van Misset Horeca, 2018

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: