fbpx
Loyalty Program

Citymarketing met City Cheques

Loyalty ProgramSnapshot 16 november 2016
Citymarketing met City Cheques
  • Citymarketing
  • City Cheques
  • Winkeliers
  • Verschillende gemeenten
  • Kortingsbonnen
  • Nieuwe en bestaande klanten

Afgelopen jaren hebben consumenten kunnen zien dat winkeliers talloze veranderingen hebben moeten ondergaan. Juist daarom is het van belang om winkelen een beleving te laten zijn. Consumenten moeten een leuke tijd beleven tijdens de ontdekking of herontdekking van winkels, restaurants, theaters, musea et cetera in zijn of haar gemeente. City Cheques stimuleren deze beleving. Hierbij wordt intensief samengewerkt met lokale winkeliers. Dit is een voorbeeld van moderne vorm van citymarketing met de vertrouwde kortingsbonnen.

City Cheques is actief in meerdere gemeenten door heel Nederland. City Cheques zijn kortingsbonnen waarmee consumenten een jaar lang kunnen profiteren van aanbiedingen en kortingen in winkels, restaurants, theaters, musea et cetera. Kortingen kunnen alleen worden verkregen op vertoon van de cheque.

Het bereik van citymarketing met City Cheques

Deelnemende winkeliers hebben eigen displays en een flink aantal gidsen in hun winkel om uit te delen aan klanten. Zij helpen hier niet alleen zichzelf, maar ook andere deelnemende winkeliers aan meer winkelend publiek in hun winkels.  De City Cheques boekjes worden vier keer per jaar uitgedeeld in de gemeenten waar deze worden uitgegeven.

Facebook en citymarketing

City Cheques ondersteunt deelnemende winkeliers met het onder de aandacht brengen van hun ondernemingen. Dit doen zij met behulp van Facebook. City Cheques plaatst artikelen over de deelnemende winkels op hun eigen pagina op Facebook. City Cheques neemt de kosten voor het online adverteren en promoten hierbij voor eigen rekening. Facebook is volgens City Cheques dan ook een uitstekend communicatiekanaal om (nieuwe) klanten uit eigen regio kennis te laten maken met winkeliers.

Deelname

City Cheques richt zich op alle ondernemers die in contact willen komen met inwoners in hun gemeente. Ze willen zowel inwoners die net in de gemeente zijn komen wonen als bestaande klanten verrassen met deze aanbiedingengids. City Cheques benadert ondernemers in de deelnemende gemeenten actief met de vraag of zij zich willen presenteren in de uitgave van City Cheques. Iedere winkelier is dus welkom om zich aan te sluiten!

City Cheques

City Cheques zijn kortingsbonnen waarmee je een jaar lang kunt profiteren van leuke aanbiedingen en kortingen in winkels, restaurants, theaters, musea en nog veel meer!

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: